B Burakysn Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Temmuz ayında işlemc,i anakart ve RAM almayı düşünüyorum. Halihazırda ekran kartım var R9 380 ekran kartı stokları gelene kadar bu ekran kartını kullanacağım. Çip krizi işlemcileri etkiler mi alacağım tarihe kadar yoksa şimdi almalı mıyım sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
Temmuz ayında işlemc,i anakart ve RAM almayı düşünüyorum. Halihazırda ekran kartım var R9 380 ekran kartı stokları gelene kadar bu ekran kartını kullanacağım. Çip krizi işlemcileri etkiler mi alacağım tarihe kadar yoksa şimdi almalı mıyım sizce?
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.330 Makaleler 2 Çözümler 19 3 Mayıs 2021 #11 Burakysn dedi: Şu an elimde 4000 TL var işlemci ve RAM alabilirim diğer ayada anakart alabilirim anakart olarak ne önerirsiniz ben ASUS TUF B550 PLUS düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam güzel bir anakart OC ile 4600 MHz çok iyi Artı 0 Eksi
Burakysn dedi: Şu an elimde 4000 TL var işlemci ve RAM alabilirim diğer ayada anakart alabilirim anakart olarak ne önerirsiniz ben ASUS TUF B550 PLUS düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam güzel bir anakart OC ile 4600 MHz çok iyi