Ryzen 5 5600X GHz nasıl sabitlenir?

NAUX

Hectopat
Ryzen 5 5600X.
Gigabyte B450M S2H.
RTX 2080.
İşlemci GHz'si sürekli değişiyor sabitlemek istiyorum ideal voltaj frekans ayarı söyler misiniz?

Ryzen 5 5600X.
Gigabyte B450M S2H.
RTX 2080.
İşlemci GHz'si sürekli değişiyor sabitlemek istiyorum ideal voltaj frekans ayarı söyler misiniz?
İşlemci ne zaman ne kadar ne kullanacağını kendi bilebilir bence :)

Sürekli değişmesi normal bir şey bir program açıkken yüke girdiğinde artar frekansı boştayken düşer.

İşlemci ne zaman ne kadar ne kullanacağını kendi bilebilir bence :)

Sürekli değişmesi normal bir şey bir program açıkken yüke girdiğinde artar frekansı boştayken düşer.

CS2 DM'deyken FPS drop oluyor maçtayken olmuyor bunun iki şeyden kaynaklı olabileceğini düşündüm RAM'im az 8 GB 2666MHz ilk sebep bu diğeride DM'deyken GHz birden düşüp FPS drop yaptığını düşündüm ama yüksek ihtimalle ram yüzünden

CS2 DM'deyken FPS drop oluyor maçtayken olmuyor bunun iki şeyden kaynaklı olabileceğini düşündüm RAM'im az 8 GB 2666MHz ilk sebep bu diğeride DM'deyken GHz birden düşüp FPS drop yaptığını düşündüm ama yüksek ihtimalle ram yüzünden
Normal maçta 10 kişi var dm de daha fazla haliyle fps azalacaktır veya sistemin yetersiz kaldığı yerlerde drop girecektir dediğin gibi ramden kaynaklı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı