Merhaba dostlar, ikinci el bir PC buldum bu sistem sizce fiyat olarak kaça alınır ve sistem şu an güncel oyunları Ultra ayarda rahatlıkla kaldırır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, ikinci el bir PC buldum bu sistem sizce fiyat olarak kaça alınır ve sistem şu an güncel oyunları Ultra ayarda rahatlıkla kaldırır mı?
Hocam bu fiyata sıfırını alırsınız :S Neden bu ürün?Merhaba dostlar, ikinci el bir PC buldum bu sistem sizce fiyat olarak kaça alınır ve sistem şu an güncel oyunları Ultra ayarda rahatlıkla kaldırır mı?
Hocam bu fiyata sıfırını alırsınız: S neden bu ürün?
Hocam bu fiyata sıfırını alırsınız: S neden bu ürün?
5600 ile 5600x arasında stock değerlerde pek fark yok ama 5600x oc ile fark yaratıyor.Bu sistem o sisteme göre daha iyi bir sistem.
Ekran kartı daha iyi işlemci 5600 ile 5600X in bana göre bir farkı yok.
Hatta ısı açısından 5600 daha iyi.
Diğer donanımlarda birbirine yakın.
Aradaki fark 1000 TL ben olsam sıfır sistem alırım.
![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bayılıyorum böyle yorumlara... Arkadaşlar izninizle Rtx 3060 olan kartımı DeSeRT_TR arkadaşı dinleyerek çöp kutusuna kaldırıyorum. Elveda arkadaslar.3060 alınmaz. Çöp.
Kırpıla kırpıla merinos koyunu olmuş bir kart. Siz de yeni diye seviniyorsunuz, yazık size, üzülüyorum. Benim eski RTX 2080 Super bile ondan yüksek fps veriyor.Bayılıyorum böyle yorumlara... Arkadaşlar izninizle Rtx 3060 olan kartımı DeSeRT_TR arkadaşı dinleyerek çöp kutusuna kaldırıyorum. Elveda arkadaslar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.