Ryzen 5 5600X için B450M serisi kullanılır mı?

M serisi anakart tavsiye etmiyorum. Yeni nesil ekran kartları ebat olarak büyük olduğundan çok bir alan kalmıyor. B450 Max modellerini öneririm. Ryzen işlemciler için BIOS güncellemesi de gerektirmiyor. Max olmayan modellerde öncelikle BIOS'u güncellemen gerekiyor işlemciyi görebilmesi için. Yeni nesillerle ilgili bir şey diyemem tabii

M serisi anakart tavsiye etmiyorum. Yeni nesil ekran kartları ebat olarak büyük olduğundan çok bir alan kalmıyor. B450 Max modellerini öneririm. Ryzen işlemciler için BIOS güncellemesi de gerektirmiyor. Max olmayan modellerde öncelikle BIOS'u güncellemen gerekiyor işlemciyi görebilmesi için. Yeni nesillerle ilgili bir şey diyemem tabii.

Selam asağıdaki anakartım var işlemciyi 5600 yapmak istiyorum sorunsuz kullanılırmı yeterli midir?

Yeterlidir.
Ryzen 5 5600X için B450M serisi kullanılır mı?

B450 S2H bile kullanılır. Yani kullanırsın.

Max modellerinde 3000 serisi modellerde BIOS Update yapmaya gerek olmuyor diye biliyorum.
Fakat 5000 serisi modellerde update gerekiyor yazıyor her yerde.
Kaldı ki MSI'da BIOS Update dediğin 5 dakikalık iş.
At flash belleğe dosyayı, tak BIOS flash girişine, bas flash BIOS başlat tuşuna 5 dakika sonra oldu da bitti maşallah.

Son düzenleme:
Max modeller Ryzen 5000 Ready değil, 3000 Ready geliyor. Tomahawk Max II Ryzen 5000 Ready geliyor diye biliyorum.

5600X'i B450M S2H'den daha düşük bir anakartla kullanmanızı tavsiye etmem. Onun dışında kullanılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı