Arkadaşlar merhaba, AMD 5 5600X işlemciye kule tipi soğutucu alacağım ama ölçüleri tam olarak kafamda ayarlayamıyorum aynı model kullanan veya bu işten anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.
İşlemci: AMD 5 5600X.
Kasa: Gameforce cold 6x120 / anakart desteği: ATX (ama anakartım B450M-K2) / kasa boyutu: 375x200x450mm / CPU soğutucu boşluğu: 170mm.
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Scythe Ninja 5 CPU Cooler serisinin 5. nesli, bazı ilginç yeni özellikler sunuyor. Ninja 5, kullanıcıların Ninja Serisinden beklediği yüksek performanstan ödün vermeden önemli ölçüde daha sessiz bir…
1.287 liraya gümrük vergisi dahil 6 yıllık garantili Noctua NH-U12S, NF-F12 120 mm Fanlı Premium İşlemci Soğutucusu Amazon'dan öneririm bende kullanıyorum 6 günde geldi 12400F de boşta 27/30 yük altında 40/50 arası çalışıyor prima testinde 57 dereceyi geçmedi.
Scythe Ninja 5 CPU Cooler serisinin 5. nesli, bazı ilginç yeni özellikler sunuyor. Ninja 5, kullanıcıların Ninja Serisinden beklediği yüksek performanstan ödün vermeden önemli ölçüde daha sessiz bir…
We review the Deepcool AS500 PLUS. This dual fan-based CPU cooler absolutely impresses in looks, features as well as performance. It's easily tagged as a high-end performing air-cooler with low nois... Introduction