Ryzen 5 5600X için sıvı soğutma mı hava soğutma mı?

evet ama sürekli öyle kalması can sıkıyor içten içe o yüzden alsam rahat edicem

Yani bu genişlik 155mm yan cam kapağa deymesin diye sanırım doğru mu anladım
Evet aynen öyle. Sana attığım iki model 154mm. Tam sıfıra sıfır kasana olacak gibi ama keşke 4 5 mm en azından fazla olsaydı ve 1mm riskine de girmeseydin. En kötü ihtimalle monte etmeden önce bir bakarsın kurtarıyor mu diye. Kurtarmazsa iade edersin.

Evet ama sürekli öyle kalması can sıkıyor içten içe o yüzden alsam rahat edeceğim
Kasana SE-224-XT ucu ucuna sığıyor, bunun dışında bir ürün yok. 154mm yüksekliği var.

Daha rahat bir ürün istiyorsan 120'lik sıvı soğutma alabilirsin.

teşekkürler cevaplar için

Pc yi toplarken hata ettik hiç bir şeyle uyumlu olmayan corsair ürünleri ile donattık (ve tabi corsair h100i rgb sıvı soğutma ile de) sadece corsair in kendi programı olan icue ile sorunsuz çalışıyor. Fakat icue msi tomahawk b550 ile uyumsuz çalışıyor. Böyle olunca işlemci yükte iken anakart icue bağlantısı kopuyor icue kapanıyor bir süre devre dışı kalıp tekrar devreye giriyor. Tabi o arada ryzen 5600x direk 90 derecelere çıkıyor.

Çözümünü çok araştırdım, bir çözümü yok. Rgb leri sabitleyip, icue yi kaldırıp fabrika ayarları ile kullanmaktan başka bir çözümde yok adam akıllı.

Not düşeyim, corsair in 2020 yılından sonra çıkardığı üst modelleri kullananlarda böyle yazılımsal bir sorun yok.

Neyse konumuza dönersek dün gece baldurs gate 2 de ilk bir saat sonunda baktım ki, sıvı sogutmanin sıcağı radyatöre taşıyan hortumuna yakın olan cam a el değmiyor, camı çıkarıp baktım hortum deli gibi sıcak.

Sırf bu yüzden hep içimde kalan arctic freezer 34 esports duo soğutmaya geçebilirim ve tabi tüm rgb li corsair fanları da bırakabilirim, onların yerine de rgb siz arctic bionix p120 leri alabilirim.

Sorum da şu, eğer böyle bir değişim yaparsam, söktüğüm parçaları ölücüler ile uğraşmadan nereye satabilirim. Ve tabi başka şeyler önerileriniz varsa o da olur.

Corsair, Apple gibi ekosistem kurmaya çalıştığı için önermiyorum soğutma da. Psu alın tabi.

Not: kasa donanım vs uyumu hersey yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…