Ryzen 5 5600X ile RX 6500 XT darboğaz yapıyor

Görkem4235

Femtopat
Daha fazla  
R3 3200G işlemcim vardı darboğaz yapıyordu şimdi Ryzen 5 5600X aldım RX 6500 XT ekran kartımdan var darboğaz çok yapıyor. Forumlarda gördüğüm kadarıyla başkalarında yapmıyor. Bende mi sorun var?

O işlemci 4070'i bile ucundan besler neredeyse, yapması imkansız hocam ekran görüntüsü falan atar mısınız?

R3 3200G işlemcim vardı darboğaz yapıyordu şimdi Ryzen 5 5600X aldım RX 6500 XT ekran kartımdan var darboğaz çok yapıyor. Forumlarda gördüğüm kadarıyla başkalarında yapmıyor. Bende mi sorun var?

İşlemci değişikliğinde sürücülerden dolayı sistem stabil çalışmayabiliyor, o işlemci ile darboğaz söz konusu olamaz, format atarsanız çözülür.

O işlemci 4070'i bile ucundan besler neredeyse, yapması imkansız hocam ekran görüntüsü falan atar mısınız?

Ark oynamaya çalışıyorum ekran bir anda donuyor. 1-2 dakikalık görev yöneticisine baktığımda ekran kartını tamamını kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ark oynamaya çalışıyorum ekran bir anda donuyor. 1-2 dakikalık görev yöneticisine baktığımda ekran kartını tamamını kullanıyor.
Ekran kartınının hepsini kullanması demek darboğaz olmaması demek zaten hocam. Donma olayı ayrı bir konudandır darboğaz yüzünden olmaz.

Darboğaz olayı ekran kartının tamamının sistem tarafından kullanılamaması olayı oluyor. Ekran kartında bir problem olabilir drop yiyorsan. Isı değerleri ne alemde kartın ?

Darboğaz olayı ekran kartının tamamının sistem tarafından kullanılamaması olayı oluyor. Ekran kartında bir problem olabilir drop yiyorsan. Isı değerleri ne alemde kartın?

Isı değerlerine hiç bakmadım ekran kartını da alalı 1 yıl oldu. O zamanda drop yiyorum diye bilgisayarcıya göstermistim. Darboğaz demişti. Sizce ne yapmalıyım? Sorun nerede?

Isı değerlerine hiç bakmadım ekran kartını da alalı 1 yıl oldu. O zamanda drop yiyorum diye bilgisayarcıya göstermistim. Darboğaz demişti. Sizce ne yapmalıyım? Sorun nerede?
Ekran kartının ısı değerleri normal ise temiz bir kurulum yapın bilgisayara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…