AMD Ryzen 5 5600X 100-100000065BOX 3.7 GHz Soket AM4 32 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Dün az daha itopyadan alıyordum 4 bin liraya. Çok iyi geldi, bilgi için teşekkürler dostum. Aldım 1 tane @Nyks58 Ödeme kısmında hata alıyorum hocam, siz alabildiniz mi?
Dün az daha itopyadan alıyordum 4 bin liraya. Çok iyi geldi, bilgi için teşekkürler dostum. Aldım 1 tane @Nyks58 Ödeme kısmında hata alıyorum hocam, siz alabildiniz mi?
Ben almadım hocam ama DH'de alan arkadaşlar gördüm. Konuyu çoook önce paylaştım normalde de çok geç onaylandı konu maalesef. Belki de satıcı durumu farkedip satıştan kaldırmıştır, bilmiyorum.
Ben almadım hocam ama DH'de alan arkadaşlar gördüm. Konuyu çoook önce paylaştım normalde de çok geç onaylandı konu maalesef. Belki de satıcı durumu farkedip satıştan kaldırmıştır, bilmiyorum.
Yanlışlık olmuş olabilir. Bu piyasada bedavadan biraz pahalı bile değil direk beleş. İkinci elleri bile 3800 falandı en son. Alabilen kişilerin siparişleri bir ihtimal sabah iptal edilebilir.