iGneR Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #41 Peki psu öneriniz varmı? Bir de ASUS Prime B450 M k anakarta Ryzen 5 5600X almam çok kötümü olur? Çünkü o islemciyi almayı istiyorumda bayağı.
Peki psu öneriniz varmı? Bir de ASUS Prime B450 M k anakarta Ryzen 5 5600X almam çok kötümü olur? Çünkü o islemciyi almayı istiyorumda bayağı.
Efeisot Kmr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.168 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Exper Ultranote A5B-321 OS: Fedora GNU/Linux 37 [XFCE] Anakart: Clevo W55xEU CPU: i3-2348m GPU: HD 3000 RAM:4GB DDR3 1333MHz SSD:500GB Sandisk Ultra 3D Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #42 iGneR dedi: Peki PSU öneriniz var mı? Bir de ASUS Prime B450 M k anakarta Ryzen 5 5600X almam çok kötümü olur? Çünkü o islemciyi almayı istiyorumda bayağı. Genişletmek için tıkla... Elbette kötü olur. Hiç değilse giriş seviyesi bir B550 anakart veya orta-üst düzey bir B450 anakart kullanın derim o işlemciyi alacaksanız. PSU olarak şunu alabilirsiniz: ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (Belki PSU için daha iyi seçenekler vardır, bilemiyorum. Daha detaylı bakabilirsiniz.)
iGneR dedi: Peki PSU öneriniz var mı? Bir de ASUS Prime B450 M k anakarta Ryzen 5 5600X almam çok kötümü olur? Çünkü o islemciyi almayı istiyorumda bayağı. Genişletmek için tıkla... Elbette kötü olur. Hiç değilse giriş seviyesi bir B550 anakart veya orta-üst düzey bir B450 anakart kullanın derim o işlemciyi alacaksanız. PSU olarak şunu alabilirsiniz: ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (Belki PSU için daha iyi seçenekler vardır, bilemiyorum. Daha detaylı bakabilirsiniz.)
iGneR Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #43 Efeisot Kmr dedi: Elbette kötü olur. Hiç değilse giriş seviyesi bir B550 anakart veya orta-üst düzey bir B450 anakart kullanın derim o işlemciyi alacaksanız. PSU olarak şunu alabilirsiniz: ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (Belki PSU için daha iyi seçenekler vardır, bilemiyorum. Daha detaylı bakabilirsiniz.) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım.
Efeisot Kmr dedi: Elbette kötü olur. Hiç değilse giriş seviyesi bir B550 anakart veya orta-üst düzey bir B450 anakart kullanın derim o işlemciyi alacaksanız. PSU olarak şunu alabilirsiniz: ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (Belki PSU için daha iyi seçenekler vardır, bilemiyorum. Daha detaylı bakabilirsiniz.) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım.