Ryzen 5 5600X sistem nasıl?

Bu ürünlerin stoğunu takip edin:

Biraz daha koyabilirseniz çok daha iyi olur:

Hazır sistemler şu anda daha kârlı. 11 bin lira verip de RX 550 almak saçmalık ötesi bir durum. Ayrıca Cuma günlerinde olan incehesap gaming gecelerini de takip edin, güzel sistemler denk geliyor. Ama illa tek tek almak istiyorum diyorsanız da ona göre bileşenler önereyim.

Ben de aquarius 3T10'u önerecektim aslında konu sahibine amakendi oluşturduğu sistemlerde sürekli işlemciyi yüksek tuttuğu için minimum i5 ister diye düşünüp o sistemde i3 olduğu için linkini paylaşmamıştım.

@RaYmN O zaman şöyle de önerelim Bütçe dahilinde güzel bir sistem oluyor.

veya
Ya da SSD konularını takip ederek daha f/p bir şey bulabilirsiniz belki, benim şu an gözüme bunlar çarptı.

Kasa olarak da zevkinize bağlı, sadece ön paneli hava alan ve fanları kaliteli bir kasa seçmenizi öneririm:

PSU olarak da bu olabilir:

Çok doğru diyosun geçen gün R5 3500X 1660 Super vardı çok çok beğendim 10600'e falan buldum anakartı olsun SSD'si olsun ekran kartı olsun mükemmel bir bilgisayar buldum açıkçası ama onun sonunda stoklar tükendiği içiin alamadım maalesef indirimi beklemek her zaman doğrusu ve hazır sistemler çok çok uygun oluyor.
sizin söylediğiniz ve önerdiğiniz fiyatlar çok abartı ve fiyatları da özellikleri de kötü bence bir yerden mutlaka kısılmış bir de bu nasıl bbence çok çok iyi AMD 3600-ZOTAC RTX3050 TWIN EDGE OC-GIGABYTE B450M S2H-KINGSTON 500GB-CRUCIAL 16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda

sizin söylediğiniz ve önerdiğiniz fiyatlar çok abartı ve fiyatları da özellikleri de kötü bence bir yerden mutlaka kısılmış bir de bu nasıl bbence çok çok iyi
7 Şubat'ta yazmışım mesajı, o zamana göre en iyi fiyatları bulmaya çalıştım. 2 hafta geçmiş, tabi ki fiyatlar değişmiştir.

Buna bakabilirsiniz, ekran kartı daha iyi:

Arkadaşla benzer bütçesi olan ve elinde hazır RX570 ekran kartı olan benim için konunun açılışındaki sistem nasıl olur peki? İleride daha iyi bir ekran kartı alacağımı da hesaba katarsak en az 650W bir güç kaynağı da almam uygun olur mu?

Ekran kartsız 11 bin bütçeyle kasa baya güzel toplanır. 12600K alınabilir. Ayrı bir konu açın, beni etiketleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…