Sınava çalısıyorum bu çalışma esnasında arkadaş ortamlarına gittim arada ve borcum olustu 4 bin TL falan. Nakit avans çekip kupon yapıp katlim dedim ve kaybettim üst üste kaybederek büyüdü ve şu an 60 k civarı borç oluştu. Çok pişmanım bir daha oynamayacağım zaten. Yeter ki borcu kapatayım istiyorum...
Harbiden ya bu fiyatlar ne? Kasanın ederi tek başına 12 13 olsun. Mönitörle üstteki arkadaşın dediği gibi 17k olsun en fazla. Artık piyasada ölü fiyat yazan o kadar çok kişi var ki kanmayın dostlar.
Sistem sıkıntısız, bütün parçalar kaliteli ve bilindik parçalar. Açıkçası ben ikinci el piyasasına bakınıp üstüne monitör fiyatını dahil ederek 23K dedim. Kimisine fazla gelebilir, ben ucuz demiyorum ama ideal fiyat bence budur.
Sistem sıkıntısız, bütün parçalar kaliteli ve bilindik parçalar. Açıkçası ben ikinci el piyasasına bakınıp üstüne monitör fiyatını dahil ederek 23K dedim. kimisine fazla gelebilir, ben ucuz demiyorum ama ideal fiyat bence budur.
Uygun fiyatlı sistem bulunursa alıcı onu alır tabi ki. Benim amacım aşırı uygun fiyatlı bir sistem yazmak değil ki diğerlerine denk fiyatlar yazmak. 3 örnek görsel bırakıyorum. İnceleyin