En azından kaliteli oluyor, şu Sinerji sitesinde olan A320 ve Addlink SSD faciası gibi değil.
İki üç kişiden mi? Corsair'e bile sorabilirsiniz ayıp ediyorsunuz, neredeyse 4/4'lük PSU'ya o kapasitörler olmamış. RMX serisi güzel gayet, ama normal RM yerine daha iyileri var.MB311'in içindeki 600W güç kaynağı Elite V3 değil miydi? 3060 Ti'a 600W yetmez demeyeceğim tabii ama o güç kaynağı ROG 3060 Ti'lı sisteme hiç olmamış. Ayrıca SSD ısınma sorunlu diyorlardı, RGB'si yüzünden çok ısınıyormuş.
@kirknewsted iki-üç kişiden öğrendiğiniz "4. seviye kalitesiz PSU" her yerde söylüyorsunuzSırf kapasitörlerden dolayı kötü PSU oldu RM750 ve RM650.
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz 32MB AM4 7nm Kutulu İşlemci | En Ucuzu Akakçe
akakce.com - Fiyat Arama Motoru, İnternet Alışveriş Rehberiwww.akakce.com MSI B550-A Pro Am4 Ddr4 4400(Oc) Hdmi Dp M.2 Usb3.2 Atx : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B550-A Pro Am4 Ddr4 4400(Oc) Hdmi Dp M.2 Usb3.2 Atx : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trKingston Kng Hyprx 8gb Fryrgb 3600 Hx436c17fb3a/8 2 adetEkran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hıghpower Hp1-j600gd-f12s High Power 600w 80+ Gold Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hıghpower Hp1-j600gd-f12s High Power 600w 80+ Gold arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI Mag Forge 100r Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
MSI Mag Forge 100r Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com KNG 500GB A2000 PCIe NVMe SA2000M8/500G SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KNG 500GB A2000 PCIe NVMe SA2000M8/500G SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Aynı fiyata bence böyle bir şey yapılabilir.
Hocam benim kızdığım noktaları anlatamadım galiba, yani başka kanalları 4-5 sene önce yaptıklarından vurup böyle sistem incelemelerinin hoş olmadığını düşünüyorum.Yeniden tartışmaya gerek yok bence, değil mi? Kendileri de videonun 17. dakikasından itibaren sistemde beğenmedikleri kısımları aktardılar.
Ben zamanında kalitesiz kasa, PSU ve soğutucu almamak için 980 yerine 970 almıştım. 4 sene önce 980 yerine 970 tercih ettiğinizde, sisteminiz daha da kaliteli parçalarla dolabiliyordu.
Ancak taktir edersiniz ki günümüzde böyle değil. Zaten bugün paylaşılan videoda da, makalelerde de bu sistemin çok iyi, çok süper, efsane olduğu iddia edilmedi. Bu bir inceleme sadece. Yoksa bir kişi, forumda konu açıp sistem tavsiyesi istense, bir kişi için daha güzel bir sistem toplanabilir.Bunu zaten her sistem videosu paylaştıklarında, her sistem önerisi paylaştıklarında söylüyorlar. Her zaman diyorlar "Technopat Sosyal'de konu açın ve bilgili arkadaşlar yardımcı olsun." diye.
Birçok kişi Technopat'ı uzun uzun, detaylı çektikleri sistem toplama videoları ile tanıdı. İlk zamanlarından beri de videolarının içeriği, detayı değişmedi. Değişen sadece ülkemizin ekonomisi oldu, ki bunun yansımaları da elbet videolarda gözükecek.
Bu sistemi bile özelleştirmeler ile kendiniz daha iyi toplayabilirsiniz belki. Bu bir şablon, örnek. Kullanıcıya "Şu şu bileşenleri bir araya getirirsen böyle bir performans alırsın" diyor.
Herhangi bir süperlik, mükemmellik ya da efsanelik iddiaları hiçbir zaman olmadı. Olmaz da.
İki üç kişiden mi? Corsair'e bile sorabilirsiniz ayıp ediyorsunuz, neredeyse 4/4'lük PSU'ya o kapasitörler olmamış. RMX serisi güzel gayet, ama normal RM yerine daha iyileri var.
Performance GD ile kapasitör dışında neredeyse aynı. Artısı modüler olması, yani düşük seviye sistemlerde bile CapXon kapasitörler kullanan PSU'lar varken Corsair'e yakıştıramadım.Kapasitörler gayet normal ve yeterli. Tabii ki aradaki fiyat farkı Dolar bazında çok olmadığı için genelde RMx tercih ediliyor. Ancak RM serisi, RMx'in sahip olduğu tüm korumalara sahip. Zaten bir noktada önemli olan ve sistemi bir arıza durumunda koruyan da bu.
Ki, Corsair'in garanti faktörü bana göre almak için başlı başına bir sebep.
V4 modeli de vardı sanırsam, o yine meh bir tık daha iyi. V3 RX570/1650S sistemler dışında alınmamalı.MB311'in içindeki 600W güç kaynağı Elite V3 değil miydi? 3060 Ti'a 600W yetmez demeyeceğim tabii ama o güç kaynağı ROG 3060 Ti'lı sisteme hiç olmamış. Ayrıca SSD ısınma sorunlu diyorlardı, RGB'si yüzünden çok ısınıyormuş.
Tam da bunu yazıyordum hocam, elinize sağlık. Gayet kaliteli ve güvenilir bir PSU'da sırf 4. seviye kapasitörler kullanıldığı için insanlar artık çöp yazmaya bile başladı.Kapasitörler gayet normal ve yeterli. Tabii ki aradaki fiyat farkı Dolar bazında çok olmadığı için genelde RMx tercih ediliyor. Ancak RM serisi, RMx'in sahip olduğu tüm korumalara sahip. Zaten bir noktada önemli olan ve sistemi bir arıza durumunda koruyan da bu.
Ki, Corsair'in garanti faktörü bana göre almak için başlı başına bir sebep.
Fiyatında daha iyisi var, neden bunu alayım ki? Modüler takıntısı olan alabilir, ben Performance GD ve GF1 varken almam.Tam da bunu yazıyordum hocam, elinize sağlık. Gayet kaliteli ve güvenilir bir PSU'da sırf 4. seviye kapasitörler kullanıldığı için insanlar artık çöp yazmaya bile başladı.