Ryzen 5 5600X Sistem Toplama | QP Atreus

Sistem genel olarak iyi ama o güç kaynağı yakışmamış. Grup regülasyonlu ve verimlilik sertifikası olmayan bir ünite.

Durumu açıkladım zaten, aynı fiyata daha iyisi bulunuyor. Kötü bir PSU değil, o kadar koruma DC to DC topoloji lehim kalitesi vs. yerinde. Testlerin çoğundan başarıyla da geçiyor, ancak şimdi aynı fiyata ya da bir tık üstüne Tier B ya da Tier A kalitede kapasitörlü bir PSU almak bana daha mantıklı geliyor.
Keşke Palit Gamerock alsaydınız, 5 kat daha iyiydi ama sizin tercihiniz.

200 TL daha koyunca RMX ayarı ve 750W'lık Core Reactor alınıyor.
FSP olan alınmaz. Gigabyte hk. Pek bilgim yok ama iyi olduğunu duymuştum. Ayriyeten GF1, Core Reactor, Performance GD gibi modellere bakılabilir.

Gigabyte olan yanlış hatırlamıyorsam techpowerup'taki testte patlamıştı.

Performance GD'de çift 8 pin CPU güç çıkışı da yok. Bence ileri dönüklük için gerekli.

Son düzenleme:
Sistemi test ederken Cinebench R20 skoru alırken işlemci maksimun ne kadar ısındığını o stok fanla görsel olarak ya da sözle bilgilendirir misiniz? Teşekkürler şimdiden. @Recep Baltaş @Ali Güngör

Benim gibi bu konularda cahil birine önerir misiniz? SSD ve HDD takviyesi ile beraber uygun mudur? Güç kaynağı hakkında hiçbir fikrim yok mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…