Ryzen 5 5600X sistemde Wraith Prism kullanımı

Erdinc007

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600X sistemde Wraith Prism kullanımı uygun mu?

Mevcut sistem R5 2600 (stok fan), 16 GB 300MHz RAM, RTX 3060 Ti, 600W PSU, 480 GB SSD, B450 anakart. BIOS güncellememi yaptım. 3600X olacaktım fakat bekleme sürecinde 5600X geldği için onu almaya karar verdim. 120 kule soğutucu kasama sığıyor fakat ikinci el kullanılmamış Wraith Prism buldum 300 lira. Alsam sorun yaşar mıyım? Doğru dürüst incele yok. Herkes bir esport Duo tutturmuş gidiyor. Low profile bir soğutucu yeterli olabilir diye ön görüşler var ama emin olamadım. 300 liraya da Wraith Prism bulunca kafam karıştı. OC falan yapmayacağım. Ağırlıklı oyun oynanıyor. Monitör 2K.

Ryzen 5 5600X sistemde Wraith Prism kullanımı uygun mu?

Evet, uyumlu olur.

Kullanabilirsiniz.

Bu arada, kötü bir şeyi kimse önermez. İyi olduğu için öneriliyor.

Bu arada, kötü bir şeyi kimse önermez. İyi olduğu için öneriliyor.
Çok baktım ama gerçekten o kadar anlamsız şekilde öneriliyor ki ister istemez uzaklaştım resmen. 2600 için bile bu olmazsa olmaz diyen var. Ben stok soğutucu ile Antalya'da 72 derece gördüm en fazla.
Evet, uyumlu olur.

Kullanabilirsiniz.

Sıcaklık 80 üstüne çıkar mı? Bir tane ön fan bir tane de arka çıkış fanım var. Kasa Aerocool tomahawk

Çok baktım ama gerçekten o kadar anlamsız şekilde öneriliyor ki ister istemez uzaklaştım resmen. 2600 için bile bu olmazsa olmaz diyen var. Ben stok soğutucu ile Antalya'da 72 derece gördüm en fazla.
Olmazsa olmaz biraz abartı, ben Ryzen 5 3600'ü 6 ay stok soğutucuyla kullandım, kasamın hava akışı iyi olduğundan dolayı stres testinde maksimum 71, oyunlarda 60 dereceydi. Snowman X4 Rainbow gibi 150 TL'lik bir soğutucu aldım, stres testi değerlerim 12 derece düştü, oyunlarda da 50 derece alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı