Temmuz ayında yeni bir sistem toplamak istiyorum. Özellikleri altta belirttim. Sizce iyi mi? Ne dersiniz? Sinerji üzerinden almayı düşünüyorum. (Yayın ve render yapacağım)
Temmuz ayında yeni bir sistem toplamak istiyorum. Özellikleri altta belirttim. Sizce iyi mi? Ne dersiniz? Sinerji üzerinden almayı düşünüyorum. (yayın ve render yapacağım)
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Temmuz ayında yeni bir sistem toplamak istiyorum. Özellikleri altta belirttim. Sizce iyi mi? Ne dersiniz? Sinerji üzerinden almayı düşünüyorum. (Yayın ve render yapacağım)
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Amd biraz bana ters geliyor ya, en son rx570 ve rx580 kullanmıştım beni pişman etti. ondan dolayı nvidea düşünüyorum. ama yinede 6700xt'yi araştırayım.