Bilginiz var mı bilmiyorum ama, güç kabloları renkli midir acaba? Fotoğraftaki gibiyse siyah sanırım. Bir de PSU ile gelen kablolar her ekran kartına takılabilecek şekilde geliyor değil mi ? 3060'a takarken sıkıntı yaşamam yani ?
Güç kabloları renkli olması lazım. Kaç pinlik güç girişi istediğini bilmiyorum kartın. PSU'da kaç pinlik girişler var onun hakkında da yeterli bilgiyi bulamadım maalesef.
Marka modeli nedir? 3070 için tavsiye edilen PSU 650W 3060/ti için de muhtemelen benzer olur. 600W kaliteli ise kullanılabilir zaten işlemciniz çok güç çeken bir işlemci değil.
Marka modeli nedir? 3070 için tavsiye edilen PSU 650W 3060/ti için de muhtemelen benzer olur. 600W kaliteli ise kullanılabilir zaten işlemciniz çok güç çeken bir işlemci değil.
FSP FSP60060AHBC 600W 80+. Peki ben bu kartı satın aldığımda şu anki güç kaynağımla denesem patlama, kartta yanma gibi şeyler olmaz değil mi ? Böyle şeyler eskide kaldı diye biliyorum ama.
FSP FSP60060AHBC 600W 80+. Peki ben bu kartı satın aldığımda şu anki güç kaynağımla denesem patlama, kartta yanma gibi şeyler olmaz değil mi? Böyle şeyler eskide kaldı diye biliyorum ama.
Olmaz diye düşünüyorum yine de tedbirli olmakta fayda var kart çıktıktan sonra önerilen değere güc tüketimine bakmak lazım ben yeter diye tahmin ediyorum.
Olmaz diye düşünüyorum yine de tedbirli olmakta fayda var kart çıktıktan sonra önerilen değere güc tüketimine bakmak lazım ben yeter diye tahmin ediyorum.
600W modelinde 2 tane 8 pinlik çikiş vardi buna 3 tane koymuşlar galiba teknik özelliklerde 3 tane PCI Express çıkışı yaziyordu. Yani bir sorun yaşamazsiniz.