RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #1 Merhaba. Sizce bu monitör ve sistem nasıldır? Falcon 3060 V3 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com AOC 27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync Pivot IPS WLED Full HD Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Sistemde PNY'nin 500 GB'lık M.2'sini, Team T-Force'nin RAM'lerini ve AMD Ryzen 5 5600X'i seçerek almayı planlıyorum.
Merhaba. Sizce bu monitör ve sistem nasıldır? Falcon 3060 V3 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com AOC 27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync Pivot IPS WLED Full HD Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Not: Sistemde PNY'nin 500 GB'lık M.2'sini, Team T-Force'nin RAM'lerini ve AMD Ryzen 5 5600X'i seçerek almayı planlıyorum.
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.194 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #2 Ramleri HyperX Fury olarak seçebilirsin. SSD ve Monitör hakkında bir fikrim yok. İşlemci iyi.
RaYmN Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 902 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #3 MetinMumcu dedi: RAM'leri HyperX Fury olarak seçebilirsin. SSD ve monitör hakkında bir fikrim yok. İşlemci iyi. Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşekkürler. MetinMumcu dedi: RAM'leri HyperX Fury olarak seçebilirsin. SSD ve monitör hakkında bir fikrim yok. İşlemci iyi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam PSU nasıl balon mu? Hem Corsair hem 80+ ama sorayım dedim. Son düzenleme: 18 Nisan 2021
MetinMumcu dedi: RAM'leri HyperX Fury olarak seçebilirsin. SSD ve monitör hakkında bir fikrim yok. İşlemci iyi. Genişletmek için tıkla... Tavsiye için teşekkürler. MetinMumcu dedi: RAM'leri HyperX Fury olarak seçebilirsin. SSD ve monitör hakkında bir fikrim yok. İşlemci iyi. Genişletmek için tıkla... Peki hocam PSU nasıl balon mu? Hem Corsair hem 80+ ama sorayım dedim.
X xPoseidon Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 RaYmN dedi: Tavsiye için teşekkürler. Peki hocam PSU nasıl balon mu? Hem Corsair hem 80+ ama sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... 700W Yetecektir.
RaYmN dedi: Tavsiye için teşekkürler. Peki hocam PSU nasıl balon mu? Hem Corsair hem 80+ ama sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... 700W Yetecektir.