Hangisinde karar vermem gerektiğini bilemiyorum. Oyun haricinde bilgisayarı yazılım için de kullanacağım. Grafik vs. çalışmıyorum yani render almak ile ilgili bir işim olmayacak.
Ayrıca Ryzen 5 5600X her yerde 4000'e yakın iken gaming.gen.tr'de bu fiyata olması normal mi? Güvenilir bir yer midir acaba?
Ryzen 5 5600X fansız versiyon ne zaman gelir acaba sizce?
R5 5600X'in stoğu yok ondan dolayı fiyat bayağı ucuz görünüyor. Sorunuza gelirsek grafik ve render işler ile uğraşmayacaksanız arada ki farkı vermeye pek gerek yok.
5600X az önce stokta vardı, günlük olarak ekleniyor sanıyorum ki. Yine 3300TL civarı bulunabiliyorsa madem dediğiniz gibi sanırım Ryzen 5 5600x daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
5600X az önce stokta vardı, günlük olarak ekleniyor sanıyorum ki. Yine 3300TL civarı bulunabiliyorsa madem dediğiniz gibi sanırım Ryzen 5 5600X daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam gücünüz varsa beklemeden her şeyi alın. Türkiye'de beklemek zararına beklemektir. Fiyatlar 2 gün sonra bile artabilir. Düşmesi çok düşük ihtimaller.
Hocam gücünüz varsa beklemeden her şeyi alın. Türkiye'de beklemek zararına beklemektir. Fiyatlar 2 gün sonra bile artabilir. Düşmesi çok düşük ihtimaller.