Phanteks Eclipse P400A RGB Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası arkadaşın attığı kasayı almak isterseniz daha ucuza burada mevcut.
Eğer bu kasa hoşunuza gittiyse ve RGB sizin için sorun değilse Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası aynısının RGB olmayanı ve içinden 1 fan eksik çıkıyor.
Veya bunu alabilirsiniz. Phanteks Eclipse P360A D-RGB Aydınlatmalı Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu PSU'nun her yerde önerildiğini görüyorum o yüzden attım.
Rehber: Kasa Tier List
Öncelikle bu listeyi birlikte yaptığım @The Man From E.A.R.T.H.'e teşekkür ederim. Merhaba, bugün sizlerle uzun zamandır @The Man From E.A.R.T.H. ile yapmayı düşündüğümüz "Kasa Tier List"ini 2 haftalık yoğun uğraşımız sonucunda bitirmiş bulunmaktayız 🥳 Öncelikle siz sormadan bazı tahmini...www.technopat.net Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2!
Önceden yaptığım PSU Tier List konusunu yenileyip sunmak istedim, biraz renklendirme yaptım, yeni ürünler de ekledim. Kafam bazı noktalarda çok karıştı, hata yapmış olabilirim, özür dilerim. Yeşil: Kategorisi için öne çıkan ürün(ler). Mavi: Genel anlamda iyi olan, ama bazı sorunları sebebiyle...www.technopat.net
Bu listeleri referans alarak attım yoksa bu daha iyidir şu daha iyidir diyebilecek seviyede bir bilgiye sahip değilim.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com Phanteks (SEASONİC) Amp 650w 80 Gold, Full Module, Psu, Mining, Oyuncu Bilgisayar Güç KaynaÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Phanteks (SEASONİC) Amp 650w 80 Gold, Full Module, Psu, Mining, Oyuncu Bilgisayar Güç KaynaÄı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şu an müsait olabildim.@The Man From E.A.R.T.H. @BerkayZ87
2000 en fazla 2500 TL bandında kasa ve PSU arıyorum. Bu fiyata RGB'li ve hava akışı en iyi olan kasalar hangisidir?
RTX3060
B550 Tomahawk.
Bu sistem ile kullanacağım
(PSU önerilerine de açığım).