redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Ryzen 5 5625u nasıl bir işlemci arkadaşlar iyi mi?
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #2 redmiapplepact dedi: Ryzen 5 5625u nasıl bir işlemci arkadaşlar iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar hocam, ona göre önerelim.
redmiapplepact dedi: Ryzen 5 5625u nasıl bir işlemci arkadaşlar iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar hocam, ona göre önerelim.
redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 szoboszlaii dedi: Bütçeniz ne kadar hocam, ona göre önerelim. Genişletmek için tıkla... 9 bin tl
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #4 redmiapplepact dedi: 9 bin TL. Genişletmek için tıkla... Sadece işlemci değil mi hocam?
redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #5 szoboszlaii dedi: Sadece işlemci değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Laptop alacağım işlemcisini araştırıyorum.
szoboszlaii dedi: Sadece işlemci değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Laptop alacağım işlemcisini araştırıyorum.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #6 redmiapplepact dedi: Laptop alacağım işlemcisini araştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel bir işlemci hocam. Ne amaçla kullanıcaksınız.
redmiapplepact dedi: Laptop alacağım işlemcisini araştırıyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel bir işlemci hocam. Ne amaçla kullanıcaksınız.
redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #7 szoboszlaii dedi: Güzel bir işlemci hocam. Ne amaçla kullanıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Ders ve oyun için ama ağır oyunlar değil. szoboszlaii dedi: Güzel bir işlemci hocam. Ne amaçla kullanıcaksınız. Genişletmek için tıkla... İyi mı yani hocam alicam laptopu . Son düzenleme: 25 Eylül 2022
szoboszlaii dedi: Güzel bir işlemci hocam. Ne amaçla kullanıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Ders ve oyun için ama ağır oyunlar değil. szoboszlaii dedi: Güzel bir işlemci hocam. Ne amaçla kullanıcaksınız. Genişletmek için tıkla... İyi mı yani hocam alicam laptopu .
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #8 redmiapplepact dedi: Ders ve oyun için ama ağır oyunlar değil. İyi mı yani hocam alacağım laptopu. Genişletmek için tıkla... O zaman alın hocam, rahatlıkla işinizi görecektir.
redmiapplepact dedi: Ders ve oyun için ama ağır oyunlar değil. İyi mı yani hocam alacağım laptopu. Genişletmek için tıkla... O zaman alın hocam, rahatlıkla işinizi görecektir.