damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 19 Temmuz 2023 #1 Acer Aspire 7 A715-43G bir laptopum var. İşlemcim oyunda 85-86-87 civarında dolaşıyor ve çok ses çıkarıyor. İşlemciye undervolt yapmak istiyorum. Aynı işlemciye sahip birileri varsa ayarını atabilir mi ya da nasıl yapabilirim söyleyebilir misiniz?
Acer Aspire 7 A715-43G bir laptopum var. İşlemcim oyunda 85-86-87 civarında dolaşıyor ve çok ses çıkarıyor. İşlemciye undervolt yapmak istiyorum. Aynı işlemciye sahip birileri varsa ayarını atabilir mi ya da nasıl yapabilirim söyleyebilir misiniz?
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.867 Çözümler 7 19 Temmuz 2023 #2 Hocam bence hem laptop hem de yazı düşünürsek çokta fanı değiştirmeseniz iyi olabilir sadece öneri.
Antidote53 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 Laptopunu alalı aylar olduysa bakım yapabilirsin baya etkiler.
damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 19 Temmuz 2023 #4 Antidote53 dedi: Laptopunu alalı aylar olduysa bakım yapabilirsin baya etkiler. Genişletmek için tıkla... 1 hafta olmadı alalı. ReyuM dedi: Hocam bence hem laptop hem de yazı düşünürsek çokta fanı değiştirmeseniz iyi olabilir sadece öneri. Genişletmek için tıkla... Aslında hocam ses çıkarması çok önemli değil. Isısı düşsün yeterli. @erengore Bu konu hakkında bilgili olduğunu duydum. Yardımcı olabilir misin? Son düzenleme: 22 Temmuz 2023
Antidote53 dedi: Laptopunu alalı aylar olduysa bakım yapabilirsin baya etkiler. Genişletmek için tıkla... 1 hafta olmadı alalı. ReyuM dedi: Hocam bence hem laptop hem de yazı düşünürsek çokta fanı değiştirmeseniz iyi olabilir sadece öneri. Genişletmek için tıkla... Aslında hocam ses çıkarması çok önemli değil. Isısı düşsün yeterli. @erengore Bu konu hakkında bilgili olduğunu duydum. Yardımcı olabilir misin?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.024 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #5 damndaniel dedi: 1 hafta olmadı alalı. Aslında hocam ses çıkarması çok önemli değil. Isısı düşsün yeterli. @erengore Bu konu hakkında bilgili olduğunu duydum. Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... AMD'lerde çok da değilim. Undervolt programını bul. Offset Voltage'i düşür, düşürebildiğin kadar. Ana felsefe bu aslında uzmanlık gerekmiyor.
damndaniel dedi: 1 hafta olmadı alalı. Aslında hocam ses çıkarması çok önemli değil. Isısı düşsün yeterli. @erengore Bu konu hakkında bilgili olduğunu duydum. Yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... AMD'lerde çok da değilim. Undervolt programını bul. Offset Voltage'i düşür, düşürebildiğin kadar. Ana felsefe bu aslında uzmanlık gerekmiyor.
damndaniel Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 467 23 Temmuz 2023 #6 erengore dedi: AMD'lerde çok da değilim. Undervolt programını bul. Offset Voltage'i düşür, düşürebildiğin kadar. Ana felsefe bu aslında uzmanlık gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu işlemciye uygun ayarı herhangi bir yerde bulabilir miyim?
erengore dedi: AMD'lerde çok da değilim. Undervolt programını bul. Offset Voltage'i düşür, düşürebildiğin kadar. Ana felsefe bu aslında uzmanlık gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu işlemciye uygun ayarı herhangi bir yerde bulabilir miyim?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.024 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #7 damndaniel dedi: Bu işlemciye uygun ayarı herhangi bir yerde bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok işte. İnternette yazan değerleri uygulamayın. Silikon kalitesi her işlemcinin farklıdır ve şansdır.
damndaniel dedi: Bu işlemciye uygun ayarı herhangi bir yerde bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok işte. İnternette yazan değerleri uygulamayın. Silikon kalitesi her işlemcinin farklıdır ve şansdır.
Techno666 Kilopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #8 Zaten TDP 15W olan bir işlemciye undervolt denemek nereden aklınıza geldi. Napsın elektrik çekmeden mi çalışsın
Zaten TDP 15W olan bir işlemciye undervolt denemek nereden aklınıza geldi. Napsın elektrik çekmeden mi çalışsın