Ryzen 5 7500F boşta 45 derece normal mi?

ismail Dinc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İşlemcim Ryzen 5 7500F, soğutucu olarak Cooler Master 240mm soğutucu kullanıyorum. CPU sıcaklığı boştayken 45 derecelerde ancak yükteyken 65 civarında geziyor.
Boştaki sıcaklığı ne yaptıysam düşüremedim. Macun da soğutucu da sistemde yeni. Ne yapmam lazım, normal mi bu sıcaklıklar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 240mm için normal bence

Boştayken yük bindirmez çok öyle, yükteki mühim 65-70 başarılı bir soğutma bu işlemci için.

Yorum yazan herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Sağ olun

Reis bende aynı sıvı soğutucuyu kullanıyorum işlemcim ryzen 5 7500f 4070ti super ekran kartı var 64 gb ram msi tomahawk b650 wifi anakart falan fistan var ama kasa boştayken 70 derecede çalışıyor cayır cayır sende pc'yi açarken su sesi geliyor mu bende çok çok az geliyor sanırım çok dikkat etmedim birde soğutucunun soketi ayrı biyere bağlı radyatör fanlarının soketi'de cpu fan'a bağlı soğutucunun soketi nereye bağlı bilmiyorum acapa ikisinin yerini değiştirsem düzelir mi itopyadan aldım hazırsistem aldım valla bi yardım edin dostlar şunu bi çözelim ya

7600 kurdum kendi stok fan ile 58 derecelerdeydi sıvı ile bu çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…