Ryzen 5 7500F için soğutucu önerisi

lakeshow7

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar, sunrıse-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / Galax 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12 GB / 16 GB RAM bu sistem için soğutucu arıyorum. Kule tipi mi sıvı soğutma mı kararsız kaldım.

Sizce hangisi işimi görür?

Selamlar, sunrıse-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / Galax 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12 GB / 16 GB RAM bu sistem için soğutucu arıyorum. Kule tipi mi sıvı soğutma mı kararsız kaldım.

Phantom Spirit.

Merhaba, AMD Ryzen 5 7500F için sıvı soğutmalı almak daha sağlıklı olacaktır. Bütçeniz ne kadar?

Phantom Spirit yapıştırın geçin hocam.

Olabilir, tercih meselesi. Yaptığı işe de bağlı sürekli ağır yükte çalışırsa kule tipi yeterli olmaz gibi.

Hocam 65 watt işlemci soğutacak sunucu işlemcisi falan değil. 2.5 katı masrafa gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek tam yükte 61 derece oluyor ki %100 kullanımı görmek de çoğu durumda imkansız.

Merhaba, AMD Ryzen 5 7500F için sıvı soğutmalı almak daha sağlıklı olacaktır. Bütçeniz ne kadar?
Bütçe 3500 tl civarı ama ben kule tipi işimi görecekse onla kurtarıp ram'i de 32 yapmak istiyorum bu miktara. Çok farketmeyecekse böyle düşünüyorum, oyun da NBA, FIFA, GOW gibi oyunlar oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı