M Mertcannnnncc Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Sıvı soğutucum bozulmuştu. Sıvı soğutucumu garantiye yolladım aynısı ile değiştirip yolladılar. Ve şimdi gene işlemci sıcaklıgım 100 ve 95'i görüyor.
Sıvı soğutucum bozulmuştu. Sıvı soğutucumu garantiye yolladım aynısı ile değiştirip yolladılar. Ve şimdi gene işlemci sıcaklıgım 100 ve 95'i görüyor.
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Ağustos 2024 #2 Pompayı işlemci üzerine monte etmeden önce şeffaf plastiği çıkardın mı?
M Mertcannnnncc Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 Şişman Adam dedi: Pompayı işlemci üzerine monte etmeden önce şeffaf plastiği çıkardın mı? Genişletmek için tıkla... ben montajını yapmadım kapa aç yapıyorum düzeliyor 7 8 saat sorna yeniden öyle oluyor aktif kullanılan bir bilgisayar bilgi verir misiniz bana ne yapmalıyım acaba işlemcidemi sorun var Son düzenleme: 13 Ağustos 2024
Şişman Adam dedi: Pompayı işlemci üzerine monte etmeden önce şeffaf plastiği çıkardın mı? Genişletmek için tıkla... ben montajını yapmadım kapa aç yapıyorum düzeliyor 7 8 saat sorna yeniden öyle oluyor aktif kullanılan bir bilgisayar bilgi verir misiniz bana ne yapmalıyım acaba işlemcidemi sorun var