Merhaba, sistemim aşağıda yazdığı gibidir. MacOS Sequoia kurabilmek için birçok farklı config dosyası denedim ama hiçbiri ile başarılı bir kurulum yapamadım ve en son bir tanesinde "flag 0xc1000" hatası aldım. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Sistem:
Asus Prime B650M-K
Ryzen 5 7500F
Crucial 16GB DDR5 RAM
Asus Dual RX5500XT
OpenCore EFI for ASRock B650M PG Lightning. Contribute to edoko/Hackintosh-ASRock-B650M-PG-Lightning-7500F-OpenCore development by creating an account on GitHub.
0403 olan çok eski bir sürümdü. Bu cevaptan sonra BIOS güncellemeyi denedim ve şu anda son sürüm olan 3040 sürümünde. BIOS ayarlarını tekrardan yaptıktan sonra USB bellekten kurulumu boot ettim ve şu an DMG' yi seçince kernel panik veriyor.
Çoğu zaman hazır EFI kullanırken yapımcısı tarafından, kurulum sonrası veya öncesinde SMBIOS yenilemeniz gerektiği hakkında bir not eklenir. Bu konumuzda sizlere GenSMBIOS ile SMBIOS nasıl yenilenir veya kendiniz config yapıyorsanız nasıl oluşturulur, onu öğreteceğim. GenSMBIOS...
Çoğu zaman hazır EFI kullanırken yapımcısı tarafından, kurulum sonrası veya öncesinde SMBIOS yenilemeniz gerektiği hakkında bir not eklenir. Bu konumuzda sizlere GenSMBIOS ile SMBIOS nasıl yenilenir veya kendiniz config yapıyorsanız nasıl oluşturulur, onu öğreteceğim. GenSMBIOS...
Sizin bu konunun altında gönderdiğiniz config dosyasını kullanıyorum. Şu anda işteyim göndermem mümkün değil maalesef, kusura bakmayın sizi de uğraştırıyorum.