Aynen 90 dereceleri buluyordu kule tipi soğutucu aldım 73 75 Max görüyor. Dahada serin tutmak için düşünüyorum. Birde kasada 650w PSU var RGB aydınlatmalar düşünüyorum. Bu yüzden 650w yeter mi emin olamadım.
Boşta 30-50 arası Oyunlarda 100'ü buluyor. Sistemi Vatandan aldım. Hazır yapılı olmuş olabilir mi emin değilimde.
Aynen 90 dereceleri buluyordu kule tipi soğutucu aldım 73 75 Max görüyor. Dahada serin tutmak için düşünüyorum. Birde kasada 650w PSU var RGB aydınlatmalar düşünüyorum. Bu yüzden 650w yeter mi emin olamadım.
Hocam işlemcinize soğutucu lazım. Malesef amd stok soğutucular çok kötü. Undervolt ile sorunu çözmek için işlemciyi öldürmeniz lazım. Zaten dd5 giriş seviye işlemcisi bırakın undervolt'u oc bile yapılması lazım . Tavsiyem temiz çözüm için bir kule tipi almanız. Çok bütçe ayırmanıza da gerek yok. 1000 tl gibi bir rakamla güzel sonuçlar alınabilir.
Boşta 30-50 arası Oyunlarda 100'ü buluyor. Sistemi Vatandan aldım. Hazır yapılı olmuş olabilir mi emin değilimde.
7500f 4070 Super'i besleyebiliyor mu? Oyunda ekran kartı kullanımın maks performansta çalışıyor mu? %95-%100 civarı.
Bir de voltaj düşürünce ne olacak?
Son olarak birisi Ryzen Master programından bahsetmiş en çokta onun için yazıyorum. Programı yüklemeden önce bir geri yükleme noktası oluştur da. Program bende sıkıntı yaptı. Sıkıntı yaparsa geri dönersin.