815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.240 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Kasa Vento 650W'e düşürülebilir hem fiyat ucuzluyor hem de daha güvenilir FSP PSU kullanmış oluyorsun. Şu anki piyasada iyi denilebilecek bir sistem. Moderasyon notu: PcKolik linki kumar sitesine yönlendirdiği için geçici olarak kaldırılmıştır. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Kasa Vento 650W'e düşürülebilir hem fiyat ucuzluyor hem de daha güvenilir FSP PSU kullanmış oluyorsun. Şu anki piyasada iyi denilebilecek bir sistem. Moderasyon notu: PcKolik linki kumar sitesine yönlendirdiği için geçici olarak kaldırılmıştır.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 23 Şubat 2025 #2 Fiyatı bayağı iyi, uzun ömürlü sistem olacaktır.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 23 Şubat 2025 #3 Arkadaşa alabiliriz, SSD 1 TB Kingston NV3 yaptık, kasa Vento 650W yaptık okey midir sizce? Ekstra işlemci soğutucu Gaming.Gen.TR'den Thermalright alınacak zaten banko. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Arkadaşa alabiliriz, SSD 1 TB Kingston NV3 yaptık, kasa Vento 650W yaptık okey midir sizce? Ekstra işlemci soğutucu Gaming.Gen.TR'den Thermalright alınacak zaten banko.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 23 Şubat 2025 #4 815867 dedi: Kasa Vento 650W'e düşürülebilir hem fiyat ucuzluyor hem de daha güvenilir FSP PSU kullanmış oluyorsun. Şu anki piyasada iyi denilebilecek bir sistem. Moderasyon notu: PcKolik linki kumar sitesine yönlendirdiği için geçici olarak kaldırılmıştır. Genişletmek için tıkla... NVIDIA isteyenler için bence fiyat bandında gayet okey denebilir. Abartılmamış bir fiyat görmek güzel. (İşlemci özelleştirmeleri güldürdü.) Fallegan dedi: Arkadaşa alabiliriz, SSD 1 TB Kingston NV3 yaptık, kasa Vento 650W yaptık okey midir sizce? Genişletmek için tıkla... SSD özelleştirmesinin fiyatı tuzluymuş ama gayet okey alınabilir.
815867 dedi: Kasa Vento 650W'e düşürülebilir hem fiyat ucuzluyor hem de daha güvenilir FSP PSU kullanmış oluyorsun. Şu anki piyasada iyi denilebilecek bir sistem. Moderasyon notu: PcKolik linki kumar sitesine yönlendirdiği için geçici olarak kaldırılmıştır. Genişletmek için tıkla... NVIDIA isteyenler için bence fiyat bandında gayet okey denebilir. Abartılmamış bir fiyat görmek güzel. (İşlemci özelleştirmeleri güldürdü.) Fallegan dedi: Arkadaşa alabiliriz, SSD 1 TB Kingston NV3 yaptık, kasa Vento 650W yaptık okey midir sizce? Genişletmek için tıkla... SSD özelleştirmesinin fiyatı tuzluymuş ama gayet okey alınabilir.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 23 Şubat 2025 #5 1 tb şart, bende de nv3 var bildiğimden şaşmayayım dedim daha iyi alternatif var mı bilemiyorum Burak Karabal dedi: NVIDIA isteyenler için bence fiyat bandında gayet okey denebilir. Abartılmamış bir fiyat görmek güzel. (İşlemci özelleştirmeleri güldürdü.) SSD özelleştirmesinin fiyatı tuzluymuş ama gayet okey alınabilir. Genişletmek için tıkla...
1 tb şart, bende de nv3 var bildiğimden şaşmayayım dedim daha iyi alternatif var mı bilemiyorum Burak Karabal dedi: NVIDIA isteyenler için bence fiyat bandında gayet okey denebilir. Abartılmamış bir fiyat görmek güzel. (İşlemci özelleştirmeleri güldürdü.) SSD özelleştirmesinin fiyatı tuzluymuş ama gayet okey alınabilir. Genişletmek için tıkla...
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 23 Şubat 2025 #6 Fallegan dedi: 1 TB şart, bende de NV3 var bildiğimden şaşmayayım dedim daha iyi alternatif var mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani M371 var ama onu da çok gözüm tutmadı. + soğutucu masrafı var ortalama 1K aklınızda bulunsun.
Fallegan dedi: 1 TB şart, bende de NV3 var bildiğimden şaşmayayım dedim daha iyi alternatif var mı bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani M371 var ama onu da çok gözüm tutmadı. + soğutucu masrafı var ortalama 1K aklınızda bulunsun.
Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #7 Sistem alınır mı? Şu anda i3 10105F ve GTX 1060 6 GB ikilisini kullanıyorum bütçem fazla değil indirim oranı bu sistemde iyiyse almayı düşünüyorum. Ekran kartında (bulk) ibaresi var bu ne oluyor bilen var mı kutusuz mu gönderiyorlar yani? Son düzenleme: 23 Şubat 2025
Sistem alınır mı? Şu anda i3 10105F ve GTX 1060 6 GB ikilisini kullanıyorum bütçem fazla değil indirim oranı bu sistemde iyiyse almayı düşünüyorum. Ekran kartında (bulk) ibaresi var bu ne oluyor bilen var mı kutusuz mu gönderiyorlar yani?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 23 Şubat 2025 #8 815867 dedi: Kasa Vento 650W'e düşürülebilir hem fiyat ucuzluyor hem de daha güvenilir FSP PSU kullanmış oluyorsun. Şu anki piyasada iyi denilebilecek bir sistem. Moderasyon notu: PcKolik linki kumar sitesine yönlendirdiği için geçici olarak kaldırılmıştır. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata 7700xt + pearless hava soğutma + 32 gb ram + b650 + 1tb nv3 aldık. Bence alınmaz iyi değil. daha iyisi çıkar.
815867 dedi: Kasa Vento 650W'e düşürülebilir hem fiyat ucuzluyor hem de daha güvenilir FSP PSU kullanmış oluyorsun. Şu anki piyasada iyi denilebilecek bir sistem. Moderasyon notu: PcKolik linki kumar sitesine yönlendirdiği için geçici olarak kaldırılmıştır. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata 7700xt + pearless hava soğutma + 32 gb ram + b650 + 1tb nv3 aldık. Bence alınmaz iyi değil. daha iyisi çıkar.
Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #9 Furkan Borak dedi: Aynı fiyata 7700xt + pearless hava soğutma + 32 gb ram + b650 + 1tb nv3 aldık. Bence alınmaz iyi değil. daha iyisi çıkar. Genişletmek için tıkla... Link varmidir hocam?
Furkan Borak dedi: Aynı fiyata 7700xt + pearless hava soğutma + 32 gb ram + b650 + 1tb nv3 aldık. Bence alınmaz iyi değil. daha iyisi çıkar. Genişletmek için tıkla... Link varmidir hocam?
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.300 Çözümler 6 23 Şubat 2025 #10 Fallegan dedi: Arkadaşa alabiliriz, SSD 1 TB Kingston NV3 yaptık, kasa Vento 650W yaptık okey midir sizce? Ekstra işlemci soğutucu Gaming.Gen.TR'den Thermalright alınacak zaten banko. Genişletmek için tıkla... Çok gerekli değil ama anakart b serisi seçilebilir.
Fallegan dedi: Arkadaşa alabiliriz, SSD 1 TB Kingston NV3 yaptık, kasa Vento 650W yaptık okey midir sizce? Ekstra işlemci soğutucu Gaming.Gen.TR'den Thermalright alınacak zaten banko. Genişletmek için tıkla... Çok gerekli değil ama anakart b serisi seçilebilir.