Elektronik Ryzen 5 7500F RTX 4060 Ti Sistem 29.999 TL

Makaleler
1
Daha fazla  
Kasa Vento 650W'e düşürülebilir hem fiyat ucuzluyor hem de daha güvenilir FSP PSU kullanmış oluyorsun. Şu anki piyasada iyi denilebilecek bir sistem.

Moderasyon notu: PcKolik linki kumar sitesine yönlendirdiği için geçici olarak kaldırılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı bayağı iyi, uzun ömürlü sistem olacaktır.

Arkadaşa alabiliriz, SSD 1 TB Kingston NV3 yaptık, kasa Vento 650W yaptık okey midir sizce? Ekstra işlemci soğutucu Gaming.Gen.TR'den Thermalright alınacak zaten banko.

Son düzenleyen: Moderatör:

NVIDIA isteyenler için bence fiyat bandında gayet okey denebilir. Abartılmamış bir fiyat görmek güzel.
(İşlemci özelleştirmeleri güldürdü.)

Arkadaşa alabiliriz, SSD 1 TB Kingston NV3 yaptık, kasa Vento 650W yaptık okey midir sizce?

SSD özelleştirmesinin fiyatı tuzluymuş ama gayet okey alınabilir.

1 tb şart, bende de nv3 var bildiğimden şaşmayayım dedim daha iyi alternatif var mı bilemiyorum

Sistem alınır mı? Şu anda i3 10105F ve GTX 1060 6 GB ikilisini kullanıyorum bütçem fazla değil indirim oranı bu sistemde iyiyse almayı düşünüyorum.

Ekran kartında (bulk) ibaresi var bu ne oluyor bilen var mı kutusuz mu gönderiyorlar yani?

Son düzenleme:
Aynı fiyata 7700xt + pearless hava soğutma + 32 gb ram + b650 + 1tb nv3 aldık. Bence alınmaz iyi değil. daha iyisi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…