Ryzen 5 7500F sistem alınır mı?

30 bilemediniz 35'e çıkabilirim en fazla daha fazlasına ailemi ikna edemem ama 5 sene kadar götürebilecek 'oyun sistemi' lazım bana şu an tam olarak.

30 bilemediniz 35'e çıkabilirim en fazla daha fazlasına ailemi ikna edemem ama 5 sene kadar götürebilecek 'oyun sistemi' lazım bana şu an tam olarak.

Benim yukarıda attığım sistem iyi, sıvı soğutucuyu DeepCool LE500 yapıp alabilirsin, toplamda 33632TL yapıyor.(biraz daha verip daha iyi sıvı soğutma da seçebilirsin o sana kalmış).

Alınabilir güzel sistem. Sadece para varsa Ekran kartı Gigabyte seçilebilir. Ama Güzel F/P sistem.
Ama Nvdia takıntısı yok ise daha güzeli Fenix Bronze | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | XFX RX 7800 XT 16 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Şu dislike veren arkadaşlar üzgünüm ama kabul etseniz de etmeseniz de 7800XT ham gücü ile 4070'ten güçlü. Ben de yakın bir zamanda 3070 aldım ve 4070'in oyun dışında halen daha alınır seçenek olduğumu söylüyor adam gibi argüman belirtmek var iken niye dislike atıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı