Ryzen 5 7500F sistem nasıldır?

Bütçe
aoc 24g42e , gaming sistem, msi b650m-p ,rx6700xt, r5 7500f ,rx 9060xt ,thermalright burst assassin,

Tufancan

Megapat
Daha fazla  
Son 1 aydır fırsatları kovalayarak topladığım sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? İleriye dönük düşündüğüm için hazır kasalara para vermek istemedim.

İşlemciyi uzak gelecekte R5 9600X, ekran kartını ise yakın gelecekte RX 9060 XT 16 GB'ye yükselteceğim.

2 ayda bir de her ay 16 GB RAM daha alıp toplamda 4x16 GB RAM yapacağım sistemi.
Home office çalışan bir yazılımcıyım, aynı zamanda da kendi oyun firmam var ve oyun geliştiricisiyim, Unreal Engine 5 kullanıyorum.

• İşlemci: R5 7500F: 5.539 TL
  • Anakart: MSI Pro B650M-P: 5.549 TL
  • Ekran kartı: ASRock RX 6700 XT 12 GB: 7.500 TL (temiz 2. el)
  • RAM: Kingston Beast 2x16 GB 5600 MHz: 6.389 TL
  • Depolama: 1 TB M.2 + 250 GB M.2 + 500 GB HDD: Bedava
  • Kasa + PSU: MSI MAG Forge 120A + 650W 80+ Bronze: 3.349 TL
  • Soğutucu: Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C: 1.119 TL
  • Klavye: Shuriken ES10: 1.100 TL
  • Monitör: AOC 24G42E: 3.999 TL
Toplam: 35.000 TL

Son düzenleme:
Kral ben çok anlamam da oyun firmanda ve iş hayatında başarılar senin gibi iş sahibi olmak için neler lazım okul geçmişi olarak

Güle güle kullan reis sistem güzel bu arada.

Kral ben çok anlamam da oyun firmanda ve iş hayatında başarılar senin gibi iş sahibi olmak için neler lazım okul geçmişi olarak
açıkcası okuduğum okulun pek bir faydasını görmedim isim olarak iyi bir okul ama her şey kendini geliştirmede ve kendini satmaktan geçiyor. her alanda projelerim oldu mobil app'ten otomasyon sistemlerine kadar şu anlık web üzerinden cms ile wordpress özel site geliştirmekle ilgileniyorum işim gereği yakın bağlantılarım arkadaşlarım olmasaydı bunlarım da olmazdı muhtemelen. 9 aydır ertelediğim oyun projemle ilgileniyordum hala

Hocam kusura bakma konuyla alakası yok ama yazdıkların ilgimi çekti yanına bedava çalışacak eleman arıyor musun? Bilgisayar programcılığı mezunuyum işsizim bu aralar bir şeyler yapmak istiyorum oyun geliştirmek olsun yol gösterebilirsen sevinirim.

Şu an işimden kaynaklı geriye ayirabildigim zamanım olmadığı için pek yardımcı olamam sana ama discorddan eklersen oyun projemle devam edebildiğim zaman projeye dahil edebilirim seni de, DC: hollmmes

T

Şu an işimden kaynaklı geriye ayirabildigim zamanım olmadığı için pek yardımcı olamam sana ama Discord'dan eklersen oyun projemle devam edebildiğim zaman projeye dahil edebilirim seni de, DC: Hollmmes.

Tabii eklerim teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…