Ryzen 5 7500F ve BIOSTAR B650MP-E Pro anakart için tek slot 16 GB DDR5 RAM almak istiyorum, bütçem 2200 TL. Önerilerinizi bekliyorum.
Ryzen 5 7500F ve BIOSTAR B650MP-E Pro anakart için tek slot 16 GB DDR5 RAM almak istiyorum, bütçem 2200 TL. Önerilerinizi bekliyorum.
Cl değerleri ve mümkünse MHz değerleri de aynı ama farklı marka bile olsa kesin çalışmaz yanlış bir argüman. Değerleri birebir aynı 2 farklı ram uyumlu çalışabilir. 8+16 da olur 16+16 da olur degerler aynı olsun yeter.Sende ayrı bir RAM var ise farklı RAM kullanamazsın sorun çıkartır aynı marka olsa bile çiplerin kalitesi uyuşmaz MHZ yükseltmeye çalışırsan çökmeler mavi ekran olabilir.
CL değerleri ve mümkünse MHz değerleri de aynı ama farklı marka bile olsa kesin çalışmaz yanlış bir argüman. Değerleri birebir aynı 2 farklı RAM uyumlu çalışabilir. 8+16 da olur 16+16 da olur degerler aynı olsun yeter.
Sende ayrı bir RAM var ise farklı RAM kullanamazsın sorun çıkartır aynı marka olsa bile çiplerin kalitesi uyuşmaz MHz yükseltmeye çalışırsan çökmeler mavi ekran olabilir.
Kesin çalışmayacağını söylemedim sorun olacağını söyledim ayrıca atladığın bir detay var voltaj değeri.
Hangi RAM kullanıyorsun özelliklerini yazar mısın markasını.
Seninde atladığın bir yer var ben orada ilk önce basit olarak anlattım. 2. kısımda değerleri birebir aynı dedim.Kesin çalışmayacağını söylemedim sorun olacağını söyledim ayrıca atladığın bir detay var voltaj değeri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.