efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.575 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #11 McCall dedi: Yav hadi devam et berbatmis adamakıllı söyleyeceksin kotuyse kötü de toxiclemeye çalışıyorsun gülücük falan atma kardeşim. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum hem anlamıyorsun bir de laf yapıyorsun alabilirsin CL46 RAM'li sistemini.
McCall dedi: Yav hadi devam et berbatmis adamakıllı söyleyeceksin kotuyse kötü de toxiclemeye çalışıyorsun gülücük falan atma kardeşim. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum hem anlamıyorsun bir de laf yapıyorsun alabilirsin CL46 RAM'li sistemini.
McCall Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #12 efebatiin dedi: Tamam dostum hem anlamıyorsun bir de laf yapıyorsun alabilirsin CL46 RAM'li sistemini. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgim var falan demiyorum zaten paragraf olarak açıkladım değil mi sana? Neyin kötü olduğunu soyle tavsiye vereceksen ver geç bu kadar basit. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2025
efebatiin dedi: Tamam dostum hem anlamıyorsun bir de laf yapıyorsun alabilirsin CL46 RAM'li sistemini. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgim var falan demiyorum zaten paragraf olarak açıkladım değil mi sana? Neyin kötü olduğunu soyle tavsiye vereceksen ver geç bu kadar basit.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.575 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #13 McCall dedi: Dostum bilgim var falan demiyorum zaten paragraf olarak açıkladım değil mi sana neyin kötü olduğunu soyle tavsiye vereceksen ver geç bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Ben ne yapmışım tam olarak gözün vardır diye düşünüyorum? Gülücük atma sebebim vatanın kazık fiyatlara sattığı sistemlerde kötü bileşenler kullanması.
McCall dedi: Dostum bilgim var falan demiyorum zaten paragraf olarak açıkladım değil mi sana neyin kötü olduğunu soyle tavsiye vereceksen ver geç bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Ben ne yapmışım tam olarak gözün vardır diye düşünüyorum? Gülücük atma sebebim vatanın kazık fiyatlara sattığı sistemlerde kötü bileşenler kullanması.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #14 McCall dedi: eee n'olacak kardeşim anlattıklarımı gormuyonmu sen gülücük falan ne atiyon Genişletmek için tıkla... Çok kötü sistem, batin'in attığı daha iyi.
McCall dedi: eee n'olacak kardeşim anlattıklarımı gormuyonmu sen gülücük falan ne atiyon Genişletmek için tıkla... Çok kötü sistem, batin'in attığı daha iyi.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #15 McCall dedi: Dostum bilgim var falan demiyorum zaten paragraf olarak açıkladım değil mi sana neyin kötü olduğunu soyle tavsiye vereceksen ver geç bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Dostum iyi misin arkadaş işini yapıyor o zaman neden bu konuyu açma gereği duydun arkadaşa laf edeceksen sil konuyu o zaman arkadaşa yorumlatıp üstüne laf ediyorsun.
McCall dedi: Dostum bilgim var falan demiyorum zaten paragraf olarak açıkladım değil mi sana neyin kötü olduğunu soyle tavsiye vereceksen ver geç bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Dostum iyi misin arkadaş işini yapıyor o zaman neden bu konuyu açma gereği duydun arkadaşa laf edeceksen sil konuyu o zaman arkadaşa yorumlatıp üstüne laf ediyorsun.
McCall Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #16 bdxmrz dedi: Çok kötü sistem, Batin'in attığı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Batin'in attığı zaten daha iyi acaba sorun o mu bak bakalim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2025
bdxmrz dedi: Çok kötü sistem, Batin'in attığı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Batin'in attığı zaten daha iyi acaba sorun o mu bak bakalim.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #17 McCall dedi: Batin'in attığı zaten daha iyi acaba sorun o mu bak bakalim. Genişletmek için tıkla... CL46 RAM, a serisi anakart, bütçeye göre düşük kart, DRAM olmayan SSD, istiyor musun başka sebep? Uslübünüzü düzeltin lütfen.
McCall dedi: Batin'in attığı zaten daha iyi acaba sorun o mu bak bakalim. Genişletmek için tıkla... CL46 RAM, a serisi anakart, bütçeye göre düşük kart, DRAM olmayan SSD, istiyor musun başka sebep? Uslübünüzü düzeltin lütfen.