Sahte kareler mi, oyundaki oynadığın karelerin gerçeğin yansıması mı sanıyorsun? Intel zamanla yazılımı düzeltecek diyorsun. Yazılım ve yapay zekanın gücünü fazla hafife alıyorsun. Sen hiçbir oyuna para vermeyip sadece korsan indiriyorsun sanırım . Sonuçta yazılıma para vermek saçma.Kartın gücünün yetmediğini söyledim, sen kartın gücünü yazılım ile sahte kareler koyarak arttırıyorsan her kart güçlü?
Hatta benim emektar 1660S bile 4060 seviyesine dayanıyor? Kartın gerçek gücü FG ile mi belli oluyor?
4060 Ti ile B580 arasında ki fark 4K mı?
Eki Görüntüle 2478416
Arada ki 4K'yı veririm diyorsun ya, neye veriyorsun?
Hmm, demek tier list yazıyorsun ve tüm güvenceni oraya veriyorsun?
Kullanıcı yorumlarını okudun mu hiç?
Düşük bütçede Gold olması sebebiyle alınıyor o PSU, forumlarda az gezin bakalım gömüyorlar mı övüyorlar mı? Güzel bir model falan değil.
BIOSTAR olunca sucuk mu pişiyor? Sence ben ona kartları mı karşılaştırdım?
Araya sahte kare sokunca oyun kaliten artmıyor, 30FPS falan almadığın sürece akıcılığı mahveden teknolojiler, özellikle FG dediğimiz özellik.
Saf kas gücü konusunda benzer olmalarına rağmen RT ve DLSS performansını 6K'ya savunman çok gülünç.
Yok daha neler 1660 S ile 4060 seviyesine mi dayanıyor mu? arasında %71 performans farkı var ki 1660S'de RT, DLSS bile yok çoktan çöp oldu o kart. Bu dediğin şeyden artık seni ciddiye almıyorum bile kendi kafanda kurduğun şeylere inandığın aşikar. efebatiin hocam ile en azından tutarlı bir tartışma oluyordu. İyi forumlar.