Ryzen 5 7500F ve RX 7800 XT sistem nasıldır?

bayraktared

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam,
Topladığım bilgisayarı sizlerle paylaşmak ve yorum almak isterim. Makul önerilerinize açığım.

İşlemci: R5 7500F.
Anakart: MSI Pro B650M-A Wi-Fi
Kasa: Amazon.com.tr
Sıvı soğutma: GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Beyaz Sıvı Soğutucu
Ekran kartı: Sapphire RX 7800 XT Pulse Gaming.
RAM: Crucial Pro RAM 16x2 GB 560 MHz.

Şimdiden herkese teşekkürler,

Not: PSU sahibim bu sebeple PSU almayacağım.

3 sene önce RX 5500 XT ile AMD ekran kartlarına giriş yaptım, açıkçası güncel oyunlarda sürekli sürücü problemleri yaşıyorum, şu anki aklım, aynı bütçem olsa muadili NVIDIA kartı tercih ederdim.

Yeni serilerde de aynı durum devam etmiyor gibi hocam. Şu an NVDIA kart kullansam ve çok mutlu da olsam 2K sistem için daha FP görüyorum.

Gayet güzel bir sistem olmuş ama bazı sistemleri kendiniz topladığınız zaman pahalı bir sistem oluyor performansına göre o yüzden bu sisteme ne kadar para harcayacaksınız ona göre bir sistem önerebilirim.

Fiyatı uyuyorsa bence al, hem DDR5 hem de RX 7800 XT yeni çıkan bir ekran kartı ve RTX 4070'den daha iyi.

Gayet güzel bir sistem olmuş ama bazı sistemleri kendiniz topladığınız zaman pahalı bir sistem oluyor performansına göre o yüzden bu sisteme ne kadar para harcayacaksınız ona göre bir sistem önerebilirim.

Bu sistemi 32-35 bandında toplayabiliyorum. Bu aralıkta daha mantıklı hazır bir sistem önerisine de mutlaka açığım.

Elindeki güç kaynağı nedir?

Cooler Master 750W MWE V2 80+ Bronze güç kaynağına sahibim.

Stock ekran kartlarında genelde coil whine olduğu için bu modeli koydum bunda coil whine yok diye biliyorum ayrıca stocktan sonra gelen en ucuz ekran kartı modeli ve senin attığın sıvı soğutucu markasını hiç duymadım o yüzden kendi bildiğim bir soğutucuyu koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…