Ryzen 5 7500F vs Ryzen 5 7600X

cantino

Decapat
Daha fazla  
Yılbaşında sistemimi AM5 yükselteceğim orta seviye bir işlemci istiyorum FPS oyunları için özellikle fakat karar veremedim. İki işlemci arasında çok büyük fiyat farkı yok sizce hangisi alınmalı, neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yılbaşında sistemimi AM5 yükselteceğim orta seviye bir işlemci istiyorum FPS oyunları için özellikle fakat karar veremedim. İki işlemci arasında çok büyük fiyat farkı yok sizce hangisi alınmalı, neden?

7500F önbelleği daha yüksek oyunlarda daha iyi performans verebilir diye tahmin ediyorum. 7500F daha güncel arada uçurum yoksa 7500F alınmalı.

7600X bi tık daha performanslı gibi duruyor.
Ancak 7600X için kaliteli soğutma alman gerekebilir, Watt değeri daha yüksek çünkü.

7500F önbelleği daha yüksek oyunlarda daha iyi performans verebilir diye tahmin ediyorum. 7500F daha güncel arada uçurum yoksa 7500F alınmalı.
Hocam ikisininde önbellek değerleri aynı gösteriyor bir yanlışlık olmasın ?

7600X bir tık daha performanslı gibi duruyor.
Ancak 7600X için kaliteli soğutma alman gerekebilir, watt değeri daha yüksek çünkü.

Hocam ikisinin de önbellek değerleri aynı gösteriyor bir yanlışlık olmasın?
Cooler Master 240M sıvı soğutmam var sadece CS2 oynuyorum 7500F yerine daha yüksek performans verecek fiyatı çok uçuk olmayan AM5 işlemci öneriniz var mı?

Cooler Master 240M sıvı soğutmam var sadece CS2 oynuyorum 7500F yerine daha yüksek performans verecek fiyatı çok uçuk olmayan AM5 işlemci öneriniz var mı?
Hocam ben de çok bilgi sahibi değilim senin gibi ben de yeni sistem için öneri alma aşamasındayım.
Ancak belirttiğin fiyatlarda 7700 serisi iyi gibi duruyor.
Genede bilgili arkadaşlar daha karar verici öneriler yapacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı