Rangan Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #1 İncehesap üzerinden hazır sistem satın almıştım. Sanırım “stok fan” deniyor, bilmiyorum. Segotep Windclear T2 80mm diye bir şey; işlemcim için yeterli olur mu, çok ısınır mı? Ne yapılabilir bu durumda? Siparişi dün verdim zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2025
İncehesap üzerinden hazır sistem satın almıştım. Sanırım “stok fan” deniyor, bilmiyorum. Segotep Windclear T2 80mm diye bir şey; işlemcim için yeterli olur mu, çok ısınır mı? Ne yapılabilir bu durumda? Siparişi dün verdim zaten.
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.310 Çözümler 4 27 Eylül 2025 #2 Kule tipi kaliteli bir hava soğutucu gayet güzel iş görür
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.133 Çözümler 13 27 Eylül 2025 #3 Evet çok kalitesiz ve ucuz duruyor. Thermalright'dan bir soğutucu almanızı tavsiye ederim.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 27 Eylül 2025 #4 Kötü bir soğutucu windclear. Kış geliyor zaten şimdilik idarelik kullanın sonra daha kaliteli bir kule tipi ile değiştirirsiniz.
Kötü bir soğutucu windclear. Kış geliyor zaten şimdilik idarelik kullanın sonra daha kaliteli bir kule tipi ile değiştirirsiniz.
Rangan Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #5 yaboxo4824 dedi: Kule tipi kaliteli bir hava soğutucu gayet güzel iş görür Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten mi yetersiz olcağını düşünmüştüm çok sevindim.
yaboxo4824 dedi: Kule tipi kaliteli bir hava soğutucu gayet güzel iş görür Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten mi yetersiz olcağını düşünmüştüm çok sevindim.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 27 Eylül 2025 #6 Rangan dedi: Hocam gerçekten mi yetersiz olcağını düşünmüştüm çok sevindim. Genişletmek için tıkla... Yetersiz zaten.80 derece olmaz elbet ama serin çalışmaz.
Rangan dedi: Hocam gerçekten mi yetersiz olcağını düşünmüştüm çok sevindim. Genişletmek için tıkla... Yetersiz zaten.80 derece olmaz elbet ama serin çalışmaz.
Rangan Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #7 Öyle değilmiş sanırım Peki idarelik kullanıcam artık öneriniz varsa simdiden bilmek isterim İncehesaptan siparis verdikten sonra sisteme ekleme çıkarma yapabiliyormuyum acaba ?
Öyle değilmiş sanırım Peki idarelik kullanıcam artık öneriniz varsa simdiden bilmek isterim İncehesaptan siparis verdikten sonra sisteme ekleme çıkarma yapabiliyormuyum acaba ?
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 27 Eylül 2025 #8 Rangan dedi: Öyle değilmiş sanırım Peki idarelik kullanıcam artık öneriniz varsa simdiden bilmek isterim Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr En baba budur.Bütçeye göre daha iyi veya daha uygun öneride gelir.
Rangan dedi: Öyle değilmiş sanırım Peki idarelik kullanıcam artık öneriniz varsa simdiden bilmek isterim Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr En baba budur.Bütçeye göre daha iyi veya daha uygun öneride gelir.
canzxt Femtopat Katılım 23 Eylül 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #9 Rangan dedi: Öyle değilmiş sanırım peki idarelik kullanacağım artık öneriniz varsa simdiden bilmek isterim. İncehesap'tan sipariş verdikten sonra sisteme ekleme çıkarma yapabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Bende bu soğutucuyu almışım araştırma yaptım şimdi bunu aldım Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr
Rangan dedi: Öyle değilmiş sanırım peki idarelik kullanacağım artık öneriniz varsa simdiden bilmek isterim. İncehesap'tan sipariş verdikten sonra sisteme ekleme çıkarma yapabiliyor muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Bende bu soğutucuyu almışım araştırma yaptım şimdi bunu aldım Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr
Rangan Picopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #10 Çok teşekkürler peki bunların yerine sıvı soğutucu büyük fark yaratır mı performansta sizce?