Ryzen 5 7600 RTX 4070 sistemde CS:GO 350 FPS normal mi?

Ekran kartı ayarlarınız ve Güç seçenekleriniz ne durumda ? Bildiklerimi elimden geldiğince bahsettim. AMD üzerinde pek ayar bilmediğimden yazamıyorum yanlış bir şey olmasın diye.

Ekran kartı ayarlarınız ve Güç seçenekleriniz ne durumda ? Bildiklerimi elimden geldiğince bahsettim. AMD üzerinde pek ayar bilmediğimden yazamıyorum yanlış bir şey olmasın diye.
Hocam kart 4070. Güç ayarları yüksek performans. Nvidia ayarlarından hiçbir şey oynamadım.

Hocam tüm dediklerinizi yaptım ama hala istediğim FPS değerlerini alamıyorum ne yapacağım? @576864

Son düzenleme:
Hocam kart 4070. Güç ayarları yüksek performans. Nvidia ayarlarından hiçbir şey oynamadım.

Hocam tüm dediklerinizi yaptım ama hala istediğim FPS değerlerini alamıyorum ne yapacağım? @576864
Şu an yapabilecek pek bir şeyim yok ama daha bilgili bu işlerden anlayan hocalarıma sormak istiyorum. Bu sistemde çok yüksek fps vermesi işlemci kaynaklı mıdır ? 6 çekirdekte aman aman performans vereceğini zannetmem diyorum. Bir de RTX 4070 bu işlemciyi darboğaza sokar mı ? @Yener K. @messinicocugu @claus

Hocam FPS max komutunu yazmadan önce oyun maksimum 400'e sabitliyor 399 falan oluyor. FPS max komutunu yazınca 300-400-500 arası gidip geliyor. Hatta FPS max komutunu yazarken 0'ı yazmadan önce 400 çıkıyor. Neden sabitliyor? FPS sabitleme ayarı kapalı bu arada.

İşlemciden kaynaklı olabilir. Oyun motorunun eskiliği de bu işe dahil tabii.

Pek bir ayar yapamazsınız çekirdek sayısı 6 olunca bu kadar FPS veriyor. Bende 300-320 arası geziyorum.
Hmm yani çekirdek ile alakalı diyorsunuz. Hocam ama aynı işlemciyle diğerleri nasıl yüksek FPS alıyor o zaman? Çok saçma bir durum ya.

Pek bir ayar yapamazsınız çekirdek sayısı 6 olunca bu kadar FPS veriyor. Bende 300-320 arası geziyorum.
Hocam 6 çekirdek demişken Unlost FPS arttırma videosunda başlangıç ayarlarında threads'in olduğu yere 16 yazmışım düzelttim 6 yazdım lobide +graph yazdım benchmark testine girmeden fps_max 0 yazdım testte Average Framerate 716 çıktı daha da iyi oldu.

Son düzenleme:
1280x1024 çözünürlük ayarları en düşük değil de düşük yapın model kalite ayarını yüksek 16X aa ve 2X MSAA ayarını deneyin ayrıca Görev Yöneticisi üzerinden CS:GO üzerine gelip sağ tıklayın öncelik olarak en yüksek yapın. 10700F ve 3060 12 GB ile rekabetçi modda 500-550 FPS akıyor sizde bu FPS'ler olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…