wennzy
Hectopat
Daha fazla
Bahsettiğiniz oyunlar işlemci tabanlı oyunlar. Girin bi' RDR 2'ye 1440p High-Ultra ayarlarda, bakın bakalım darboğaz var mı.Hocam nasıl olamaz benim 7600x ile 4070 darboğaz yapıyor.
Valorant gibi bir oyunda 800-1000FPS'i anca yükleme ekranında görürsünüz. 500-600FPS az mı sanıyorsunuz ayrıca? Monitörünüz'ün Hz'i önemli bu konuda. 360Hz'li bi' ekranda istersen 1000 kare al, yine 360FPS şeklinde ekranın tazelenecek. Yanlış düşünüyorsun.Darboğaz sıkıntı çıkarmaz ileride işlemci güncellersiniz olur biter. Güncellemeseniz bile bileşenlere zarar vermez. Sadece ekran kartı tüm performansını kullanamaz. Mesela ben Valorant'ta şu an 500 600 arası alıyorum. Eğer %100 kullansaydı bu değer 800 1000 arası olabilirdi.
Sisteminizde darboğaz yok. O iki donanım gayet birbirini tamamlayan parçalar. Arkadaş süslü abartılı bir kullanıp ortalığı ayağa kaldırmış sağolsun.Aldım bile pc yi ilk bilgisayarım olduğu için bilmiyodum darboğaz olaylarını falan.
Ayrıyeten arkadaş 1080P kullanıyor sistemi galiba. O sistem (Günlük kullanımda ve bazı oyunlarda kullanılabilir.) 1080P sistemi değil. 1440P sistemi bu sistem.
Son düzenleme: