Bütçe
40000 - 50000

Tamam hocam biz anlamıyoruz sistem toplamaktan siz çok iyi anlıyorsunuz iyi günler size

RTX 4070 Ti sanki 15 senelik kart bu kadar kötülemeyin kartları

Vallahi hocam açıkçası dizdiğiniz sistem fazla hoşuma gitmedi benim şeyden bahsetmişsiniz ilerdeki zamanlarda RTX 5090 ve R9800x3xdden Ryzen 7 78003xd ve 32 GB RAM RTX 4070 Ti alıp keyfime bakardım
4070 Tİ ile 5090'ı aynı kefeye koymanız bile saçma.

Tamam hocam biz anlamıyoruz sistem toplamaktan siz çok iyi anlıyorsunuz iyi günler size.

RTX 4070 Ti sanki 15 senelik kart bu kadar kötülemeyin kartları.

Kart güzel kart olsa kötülemem, kartın bütçesinde bir üst nesil olan 5070 var zaten? Bana 4070 Ti almasının mantıklı bir açıklamasını yapamıyorsunuz bile.

Vallahi hocam açıkçası dizdiğiniz sistem fazla hoşuma gitmedi benim şeyden bahsetmişsiniz ilerdeki zamanlarda RTX 5090 ve R9800x3xdden Ryzen 7 78003xd ve 32 GB RAM RTX 4070 Ti alıp keyfime bakardım
Doğrudur başlangıçta ekran kartı fiyatlarını hesaba katamadım anakart psu yüksek olunca da ekran kartına para kalmadı. Bütçenin yarısını ekran kartı olarak düşünmek gerekmiş. Monsterden hazır sistem alacaktım ama 4060 8 GB koymuşlar sadece. Casper falan da aynı Intele de mecbur bırakmışlar. Düzgün bi sistem bulsam kendim uğraşmazdım anlamadığım işle

Başlangıçta onu alacaktım zenginlik kısmı sadece çıkışlarda var ama o kadar USB ye ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum geleceğe dönük düşündüğüm için b850 daha yeni ve wi-fi7 falan var aslında kullanıma göre ikisi alternatif kartlar ben b850 ti seçtim.

Son düzenleme:

Türkiye'de internet hızları düşük zaten, Wi-Fi 7'ye o kadar gerek yok örnek olarak X670E'de işlemci 2 tane M.2'ye doğrudan bağlanırken B850'de sadece 1 tanesine bağlanıyor, ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapın.

O zaman oyunlar için x670e daha iyi olur. Tekrar inceleyip düşüneyim.

hocam bence siz bütcenizi belirttin yeni bir konu açın arkadaşlar size çok daha iyi bi sistem dizer zaten bir oyunda 120 fps alırsanız size yeterlidir gidip boşu boşuna 150k ekran kartına para vermeye gerek yok

Hocam bence siz bütcenizi belirttin yeni bir konu açın arkadaşlar size çok daha iyi bir sistem dizer zaten bir oyunda 120 FPS alırsanız size yeterlidir gidip boşu boşuna 150k ekran kartına para vermeye gerek yok.

5090'ın oyun için fazla olduğu doğru ama, ömürleri cidden uzun.

hocam bence siz bütcenizi belirttin yeni bir konu açın arkadaşlar size çok daha iyi bi sistem dizer zaten bir oyunda 120 fps alırsanız size yeterlidir gidip boşu boşuna 150k ekran kartına para vermeye gerek yok
3a oyunlar oynayacağım için 4-5 yıl sonra minimum sistem gereksinimleri 5090 olur zaten yoksa günümüz şartlarında oyun için uzay bi kart o zaman ki fiyat ne olur bilemem. Mafia old country çıktı mesela 120 fps için en az 50 serisi ister eminim.
5090'ın oyun için fazla olduğu doğru ama, ömürleri cidden uzun.
9600 gt var hala çalışıyor. Eski toprak ofis bilgisayarında kullanılabilir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…