Ryzen 5 7600 sistemde FiveM FPS düşüşü

RaxeLLXD

Femtopat
Daha fazla  
RAM
kingstone 32 gb 5600 mhz
SSD veya HDD modeli
kingstone 1 tb 6000 yazma 4000 okuma
Ekran kartı
msi gaming x 4060 8 gb
Anakart
msi 620m pro
İşlemci
ryzen 5 7600
Merhaba. FiveM'de yüksek ayarlarda 70-80-90-100 FPS alıyorum. Sistemim 1 aylık, Sinerji Bilgisayar'dan aldım. Sistemimin özellikleri aşağıda.

Bana Windows 10'a geçersem FiveM FPS ve FPS düşmesi sorunlarının gideceğini söylüyor arkadaşlarım. Diğer oyunlarda FPS'im gayet iyi durumda, yüksek performans alıyorum. Sizce Windows 10'a geçersem düzelir mi bu sorun?

Sistem Özelliklerim:

• Ryzen 5 7600
  • Kingston 32 GB RAM 5600 MHz
  • SSD Kingston 1 TB (6000 yazma, 4000 okuma)
  • MSI Gaming X 4060 8 GB
  • MSI 620 Pro anakart (sanırsam)
  • 650W güç kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyonla alakalıdır büyük ihtimalle, geçebilirsin.

FPS optimizasyonunu yapamamış, her tarafa gereksiz ymap ekleyen sunucularda oynuyorsan FPS'in düşük olur zaten. Aldığın 100 fps bence normal.

Yüksek ayarlarda normal FPS değerleri bir de sunucudan sunucuya değişiyor.

FPS optimizasyonunu yapamamış, her tarafa gereksiz ymap ekleyen sunucularda oynuyorsan FPS'in düşük olur zaten. Aldığın 100 fps bence normal.

hocam peki bilgisayarım yeni bir sorun yoktur değilmi ya

Hocam peki bilgisayarım yeni bir sorun yoktur değil mi ya

Bir sorun yok FiveM'i GTA 5 ile karıştırma FPS konusunda, aynı oyun evet ama FiveM sunucularındaki değişiklikler çok fazla etkiliyor FPS'i, kalabalık yerlere giridiğinde FPS'inde düşmeler vs. olacak.

Yeni bir sunucuya girince optimize yüklemeri oluyor gittiğin her yeri renderliyor o süre zarfında yeni sunucularda düşük FPS alabilirsin.

peki windows 10 a geçsem sorun düzelirmi tüm arkadaşlarım windows 11 den windows 10 a geçti hepsi

Hocam sizin bir sorunuz yok bence şu anda. Ayrıca Windows 11 ile 10 arasında eskisi gibi bir fark kalmadı Windows 10'a geçseniz bile aynı FPS değerlerini alacaksınız. Şunu da ekleyeyim 5 ay sonra microsoft Windows 10 desteğini kesecek çoğu kişi Windows 11'e geçiş yapacak zaten.

GTA 5'te klasik bir şey. Endişelenmenize gerek yok.

anladım teşekkürler

GTA 5'te klasik bir şey. Endişelenmenize gerek yok.
teşekkürler sağolunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…