Ryzen 5 7600 ve RTX 4070 sistem CS2'de düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Hasan152727

Hectopat
Daha fazla  
RAM
CORSAİR VENGACE 16 GB 4800 MHZ
SSD veya HDD modeli
WD GREEN 500GB
Ekran kartı
GALAX RTX 4070
Anakart
ASUS PRİME A620-MK
İşlemci
RYZEN 5 7600
Sistemin özellikleri:
-Ryzen 5 7600.
-Corsair 16 GB 4800MHz Single channel.
-Galax RTX 4070.
-ASUS A620M-K
-Thermalright assasin peerles 120mm kule tipi soğutucu.

Sistemin özellikleri bu şekilde CS2 de ölüm kalım maçında FPS'im 180'lere kadar düşüyor. Oyunu 4:3 oynuyorum. FPS düşüklüğünün sebebini tek kanal EXPO açılmayan RAM olarak tahmin edip anakartıma uyumlu Kingston 2x16 6000 MHz EXPO RAM aldım şu an yolda geliyor. Bazı yerlerde çift kanal ve EXPO çok fark etmez diye okudum ama emin değilim. Benzer sistem parçaları kullanan varsa aldığı FPS'i de merak ediyorum.

Sizin sisteminize benzer birisi konu açmıştı geçtiğimiz aylarda sorunu windows 10 kurarak çözdüğünü söylemişti. Ramler geldikten sonra sorun duzelmezse deneyebilirsiniz isterseniz.

Sizin sisteminize benzer birisi konu açmıştı geçtiğimiz aylarda sorunu Windows 10 kurarak çözdüğünü söylemişti. RAM'ler geldikten sonra sorun duzelmezse deneyebilirsiniz isterseniz.

Bilgisayarda Windows 11 vardı daha geçen gün kendim format atarak 10 kurdum tüm sürücülerin en yeni sürümlerini yükledim. Benzer sorunu yaşayan varsa RAM'ler gelince konuyu güncelleyeceğim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…