Aynı sistem ile dar boğaz hesaplayıcısı yaptım.2k ve 4k da dar boğaz minimum fakat 1080p de bayağı darboğaz var.Birde kahkaha atan emoji koyuyorsunuz.Youtubede her izlediğiniz test aynı çıkmaz diğer sistem kullanıcıları ile.
Aynı sistem ile dar boğaz hesaplayıcısı yaptım.2k ve 4k da dar boğaz minimum fakat 1080p de bayağı darboğaz var.Birde kahkaha atan emoji koyuyorsunuz.Youtubede her izlediğiniz test aynı çıkmaz diğer sistem kullanıcıları ile.
Aynı sistem ile darboğaz hesaplayıcısı yaptım. 2K ve 4K da darboğaz minimum fakat 1080p de bayağı darboğaz var. Bir de kahkaha atan emoji koyuyorsunuz. YouTube'da her izlediğiniz test aynı çıkmaz diğer sistem kullanıcıları ile.
Hocam kahkaha emojisini ben koydum, kırdıysam kusuruma bakma. O testler gerçeği yansıtmıyor, hesaplaması farklı. i7 4790K ile 5600XT ekran kartını 1080p de yıllarca kullanmış birisiyim, abartısız 30 oyun bitirdim, sadece 1 oyunda darboğaz gördüm, onuda chill aktif ederek çözdüm. Bir de bu ikiliye bakın nasıl bir sonuç verecek. Oraları pek dikkate almayın.
Hocam kahkaha emojisini ben koydum, kırdıysam kusuruma bakma. O testler gerçeği yansıtmıyor, hesaplaması farklı. i7 4790K ile 5600XT ekran kartını 1080p de yıllarca kullanmış birisiyim, abartısız 30 oyun bitirdim, sadece 1 oyunda darboğaz gördüm, onu da chill aktif ederek çözdüm. Bir de bu ikiliye bakın nasıl bir sonuç verecek. Oraları pek dikkate almayın.