Ryzen 5 7600 ve RX 7800 XT FHD'de darboğaz yapar mı?

orpheus91

Femtopat
Daha fazla  
Ryzen 5 7600 ve RX 7800 XT sistem FHD'de darboğaz olur mu? Sıfırdan toplayacağım yanına monitör lazım FHD mi alsam 2K mı bilemedim.

2K alacak olursam ne gibi bir monitör iyi olur peki tavsiye edebilir misiniz?

Bütçe nedir?

En cok onerilen iki monitor bunlar.

Selamlar hocam uzun zaman sonra yazıyorum ama dediğiniz monitörü aldım. VA panel tipinin ghosting yapabildiğini biliyordum ama çok üzerine düşünmedim. Ama sosyal medyada gördüğüm bazı videolar biraz canımı sıktı. Monitörü 1 haftadır falan kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım ama bu modelde ghosting sorunu var mıdır? İçim rahat etsin diye soruyorum teşekkürler şimdiden.

Selamlar hocam uzun zaman sonra yazıyorum ama dediğiniz monitörü aldım. VA panel tipinin ghosting yapabildiğini biliyordum ama çok üzerine düşünmedim. Ama sosyal medyada gördüğüm bazı videolar biraz canımı sıktı. Monitörü 1 haftadır falan kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım ama bu modelde ghosting sorunu var mıdır? İçim rahat etsin diye soruyorum teşekkürler şimdiden.

Hayir ghosting yok. Hatta IPS monitorlerden daha hizli bir monitor. Attigim rehberde zaten tepki suresi ve UFO testi mevcut. IPS monitorleri sollayip gecmis.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı