Ryzen 5 7600 vs 7600X

Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar,
Başlıkta da belirttiğim üzere iki ürün arasında kaldım. Performans olarak ciddi bir fark olmasa da birinin soğutucu ile gelmesi ve 65W TDP olması diğerinin soğutucu olmadan 105W TDP olması kafamı karıştırıyor. Şu an için soğutucuya bütçe ayıramayacağımdan 7600'e daha yakınım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, saygılar, iyi bayramlar.

Soğutucu için bütçe yoksa arada kalacak bir şey de yok zaten. 7600 için de daha iyi bir soğutucu gerekecek tabii. Stok soğutucu için fazla iyi bir işlemci.
Hocam aslında elimde Wraith Spire soğutucu var ama bu soğutucu ile 7600'ü soğutsam bile 7600X'i soğutamam diye düşünüyorum. Şu an vatandaki kampanyada da 7600 daha ucuz 300-TL kadar.

7600X ile Ak620 kullanıyorum bir tık zorluyor. 7600 tavsiye ederim.

Doğru bir düşünce. 7600 için bile fazlası gerekecek muhtemelen ama acelesi olan bir konu olmaz. 7600X'i soğutacak bir hava soğutma bilmiyorum ben.
Ak620 zorlanıyor ama üzmüyor hocam. Yine de sıvı soğutma iyidir. Ben de sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum.

7600X ile Ak620 kullanıyorum bir tık zorluyor. 7600 tavsiye ederim.

Ak620 zorlanıyor ama üzmüyor hocam. Yine de sıvı soğutma iyidir. Ben de sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum.
Hocam oyunlarda kaç derece oluyor acaba?

Hocam oyunlarda kaç derece oluyor acaba?

Bir ısınma sorunum vardı BF 84 derecelere kadar çıktı. Şimdi birkaç ayar yaptım deneyip söylerim ama ortalama 75 derece çıkar 1080p Full Ultra özelinde konuşuyorum. Valorant ve CS:GO yaklaşık 60 derece görüyor Max 62. şöyle de bir durum var ben fanları slient mod seçiyorum 1200 RPM vs. oluyor. Arttırsam daha da düşer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı