Merhaba, dün bilgisayarımda anakart, işlemci ve RAM yükseltmelerine gittim. Önceki işlemcim Ryzen 5 5500'dü şimdiki Ryzen 5 7600X. Eski işlemcimde sıcaklık değerleri CS2 fala oynarken maksimum 70'leri görürken şu anki işlemcimde masaüstünde normal gezerken bile 65-75 arası değişiyor. CS2'yi açtığım an çok hızlı bir şekilde 85-90'lara fırlıyor. Korkudan ne kadarlık kullanımda maksimum ne ısı göreceğim onu bile test edemedim. Termal macunu vs. gayet güzel bir şekilde sürdüm. Tek sıkıntı stok fan. İşlemci durumuyla ilgili görsel ekliyorum. Bu sıcaklık değerleri vs. normal mi? Görselde düşük çıkmış ama Steam'de bile gezerken anlık olarak yükseliyor öyle diyeyim.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Ben Phantom Spirit kullanıyorum 1.500 lira falan LS520 SE daha iyi almışken bunu al.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Ben Phantom Spirit kullanıyorum 1.500 lira falan LS520 SE daha iyi almışken bunu al.
7700 ile kullandım o soğutucuyu CS2'de 75 derecelerdeydi. 240mm arasında en iyi soğutma performansı veren soğutucu ama unutma 7000 serisi sıcak çalışıyor.
7700 ile kullandım o soğutucuyu CS2'de 75 derecelerdeydi. 240mm arasında en iyi soğutma performansı veren soğutucu ama unutma 7000 serisi sıcak çalışıyor.
www.gencergaming.com