Ryzen 5 7600X RTX 4060 Ti sistemde soğutmayla ilgisi sorun yaşanır mı?

Yani 7800x3D en iyi oyun işlemcisi sizde oyunde işlemci ağırlıklı oyun oynadığınızı söyledin çok büyük fark yaratır AAA oyunlarda bile fark yaratabiliyor, işlemciden kısıp SSD RAM yükseltmesi yapmak saçma olur bence zamanla SSD yükseltmesi yapabilirsiniz ama işlemci yükseltmesi daha maliyetli olabilir. Cooler Master 240 mm olanını kullanmışlığım var yükse 75 dere görecektir. En uygun o gibi gözüküyor.

anladım çok teşekkür ederim.. 7800x3D için başka sistem sistemlere de bakacağım..

İfadeler: fiu
Kısman gerekirse 4070 alırsın 4070 superden vazgeçersin. 7800x3D 4070 ile super arasında ki farkı kapatır.
Ryzen 7 5800x3D işe yarar mı bu konuda?

Kısman gerekirse 4070 alırsın 4070 superden vazgeçersin. 7800x3D 4070 ile super arasında ki farkı kapatır.

Böyle yapabiliyorum farklı seçenekler görürsem göndericem

Bu bütçede 4060 ti'a düşmek baya saçma olur.
ekran kartı biraz geçici benim için 5000 serisi cıktıktan 1 1.5 sene sonra ekran kartını değiştiririm ondan dolayı oyunlarda sıkıntı yapmayacak şekilde basic bir tercihten yana kullanmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…