Bıraktığım fotoğraftaki özellikli masaüstü bilgisayarıma takmak istiyorum fakat aralarında bir uyumsuzluk vs var mıdır?
Veya alacağım ürünlerde bildiğiniz sorun veya önerebileceğiniz benzeri fiyatlara ürün var mıdır?
Bu arada ekran kartım da RTX 3060.
Anladım tavsiyen için teşekkür ederim fakat ne zaman baksam özelliklerini performasını karşılaştırsam Ryzen 5 7600X çok önde gözüküyor sebebi tam olarak nedir?
Compare sitelerinden ve performanslarından bakmıştım fakat aralarında 2 kat fiyat farkı görüyorum 2 kat daha iyi performans veriyor sanırsam 7600x e nazaran
Compare sitelerinden ve performanslarından bakmıştım fakat aralarında 2 kat fiyat farkı görüyorum 2 kat daha iyi performans veriyor sanırsam 7600X e nazaran
Baz almanız gereken yerler bu tarz inceleme sunabilen kişiler ya da kanallardır.
Önbellek avantajı var. X3D işlemciler çoğu oyunda fark yaratan bu önbelleğin ekmeğini yiyor. Yer yer 7800X3D'ye yaklaşan bir işlemciden söz ediyoruz. 7600X bu farkı kapatamaz.
Baz almanız gereken yerler bu tarz inceleme sunabilen kişiler ya da kanallardır.
Önbellek avantajı var. X3D işlemciler çoğu oyunda fark yaratan bu önbelleğin ekmeğini yiyor. Yer yer 7800x3D'ye yaklaşan bir işlemciden söz ediyoruz. 7600X bu farkı kapatamaz.
Önbellek avantajı var. X3D işlemciler çoğu oyunda fark yaratan bu önbelleğin ekmeğini yiyor. Yer yer 7800x3D'ye yaklaşan bir işlemciden söz ediyoruz. 7600X bu farkı kapatamaz.
Önbellek avantajı var. X3D işlemciler çoğu oyunda fark yaratan bu önbelleğin ekmeğini yiyor. Yer yer 7800X3D'ye yaklaşan bir işlemciden söz ediyoruz. 7600X bu farkı kapatamaz.