işlemci düşürülürde işlemci düşerse soğutmaya gerek kalmaz benceNe kadar tuttu bunlar? Özellikle o X'i çıkartacağım ve daha iyi sıvı soğutma ekleyeceğim. O SSD'de 2 TB olduğundan dezavantaj yapıyor bütçeye. O PSU da pek iyi değil, pf model. Bu bütçeye pek iyi olmaz.
soğutucu yükseltirim demişsinizde x olmayan modelle o kadar ısınmaz ki 120mm bile yetmez mi ?@Bugr1styK evet, X modeller çok ısınıyor normal eş deger X olmayan modele göre. Ben, X'i gereksiz buluyorum.
Soğutucu yükseltirim demişsiniz de X olmayan modelle o kadar ısınmaz ki 120mm bile yetmez mi?
ssd 2 tb fiyat için dezavantaj yazmışsınız oyunları hardiske kurunca yavaşlar diye yaptımSoğutucuyu yükseltmeyeceğim, değiştireceğim başka modelle.
DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hele ki çok az daha ilerisine 360mm varken onu almazdım.
DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.108,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD 2 TB fiyat için dezavantaj yazmışsınız oyunları hard diske kurunca yavaşlar diye yaptım.
1 tb düşürüp 2 tb hdd alıyımmı ?Güzel SSD ama çok pahalı.
Kingston Fury Renegade SFYRD/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Renegade SFYRD/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Renegade SFYRD/2000G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com