Ryzen 5 7600X ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti sistem nasıldır?

Bugr1styK

Hectopat
Daha fazla  

Ne kadar tuttu bunlar? Özellikle o X'i çıkartacağım ve daha iyi sıvı soğutma ekleyeceğim. O SSD'de 2 TB olduğundan dezavantaj yapıyor bütçeye. O PSU da pek iyi değil, pf model. Bu bütçeye pek iyi olmaz.

Ekran kartı ve anakart fiyatları güzel bulmuşsun. İşlemcide 7500F ile arasındaki performans farkı için 1500₺'lik fark değer mi bilemiyorum. Kasa ve PSU konusunda biraz daha araştırma yapmakta fayda var. Bu bütçede biraz daha kaliteli kasa PSU bakılabilir.

Ne kadar tuttu bunlar? Özellikle o X'i çıkartacağım ve daha iyi sıvı soğutma ekleyeceğim. O SSD'de 2 TB olduğundan dezavantaj yapıyor bütçeye. O PSU da pek iyi değil, pf model. Bu bütçeye pek iyi olmaz.
işlemci düşürülürde işlemci düşerse soğutmaya gerek kalmaz bence

@Bugr1styK evet, X modeller çok ısınıyor normal eş deger X olmayan modele göre. Ben, X'i gereksiz buluyorum.

Soğutucu yükseltirim demişsiniz de X olmayan modelle o kadar ısınmaz ki 120mm bile yetmez mi?

Soğutucuyu yükseltmeyeceğim, değiştireceğim başka modelle.

Hele ki çok az daha ilerisine 360mm varken onu almazdım.

ssd 2 tb fiyat için dezavantaj yazmışsınız oyunları hardiske kurunca yavaşlar diye yaptım

SSD 2 TB fiyat için dezavantaj yazmışsınız oyunları hard diske kurunca yavaşlar diye yaptım.

Güzel SSD ama çok pahalı.

1 tb düşürüp 2 tb hdd alıyımmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…