Ryzen 5 8400F ve RTX 4070 Super nasıl bir ikili?

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Dostlar başlıktaki ikiliye 32GB 5600Mhz RAM ve MSI B650M-B anakart eşlik edecek. Sistem darboğaz yapar mı acaba? Bu CPU, 4070 Super'i besleyebilir mi?

Dostlar başlıktaki ikiliye 32 GB 5600MHz RAM ve MSI B650M-B anakart eşlik edecek. Sistem darboğaz yapar mı acaba? Bu CPU, 4070 Super'i besleyebilir mi?

Dostlar başlıktaki ikiliye 32 GB 5600MHz RAM ve MSI B650M-B anakart eşlik edecek. Sistem darboğaz yapar mı acaba? Bu CPU, 4070 Super'i besleyebilir mi?

Merhaba arkadaşım senin sorduğun soruyla alakalı değil ama aynı PC'den bende aldım 4070 Super ve Ryzen 5 8400F sana bir sorum var hocam PC'den memnun musun bir de nereden aldın benimki de yakında ulaşacak yorumu gördüm heyecanlandım :D biraz rahatsız ettiysem kusuruma bakmayın.

Merhaba arkadaşım senin sorduğun soruyla alakalı değil ama aynı PC'den bende aldım 4070 Super ve Ryzen 5 8400F sana bir sorum var hocam PC'den memnun musun bir de nereden aldın benimki de yakında ulaşacak yorumu gördüm heyecanlandım :D biraz rahatsız ettiysem kusuruma bakmayın.
Estağfurullah ne rahatsız etmesi. 1 aydır kullanıyorum ama işlemciyi tavsiyeler üzerine 7500F olarak aldım. Gamegaraj’dan aldım ve aşırı memnunum canavar gibi sistem. Şimdiden hayırlı olsun çok memnun kalacaksın.
40B83E0C-B179-4172-AA8A-0BD8E1A3949A.jpeg

Estağfurullah ne rahatsız etmesi. 1 aydır kullanıyorum ama işlemciyi tavsiyeler üzerine 7500F olarak aldım. GameGaraj'dan aldım ve aşırı memnunum canavar gibi sistem. Şimdiden hayırlı olsun çok memnun kalacaksın.
Eki Görüntüle 2273041
Hayırlısı olsun size de iyi kullanmalar :D neden 7500F e geçmem gerek teşekkür ederim şimdiden

Hayırlısı olsun size de iyi kullanmalar :D neden 7500F e geçmem gerek teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim, rica ederim :) Önbellek farkı yüzünden 7500F tercih ettim ben. Onun cache’i daha fazla. Değiştirme şansın varsa değiştirmenei öneririm eğer yoksa sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum üzmez.

Teşekkür ederim, rica ederim :) önbellek farkı yüzünden 7500F tercih ettim ben. Onun Cache'i daha fazla. Değiştirme şansın varsa değiştirmenei öneririm eğer yoksa sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum üzmez.

Anladım sağ olun peki ben hazır sistem almıştım bütün gelen ürünler garantili ve kutulu değiştirme gibi bir şansım var mı elime ulaştıktan sonra?

Anladım sağ olun peki ben hazır sistem almıştım bütün gelen ürünler garantili ve kutulu değiştirme gibi bir şansım var mı elime ulaştıktan sonra?
Bildiğim kadarıyla bir sorun yoksa değişim falan olmuyor. Arayıp sorsan daha iyi olur. Ben de hazır aldım sorun olursa değiştiriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı