Ryzen 5 9600X için anakart tavsiyesi

55K'ya alınan kasaya 25K'lık monitör alınmaz. İnanılmaz kötü bir bütçe dağılımı olur. 70K'ya PC alıp 10K'ya iyi bir 2K monitör alın bence.

Şu anlık anakart için 6K'yı geçmek istemiyorum. Ha derseniz ki bütçenizde düzgün anakart yok ona göre biraz artabilir.

6 k ya kadar gayet iyi anakartlar var. B650M-K modeline bakın dediğim gibi. Üstü olarak B650 Eagle AX Wi-Fi bakılabilir 16 fazlı gayet iyi bir anakart.

55K'ya alınan kasaya 25K'lık monitör alınmaz. İnanılmaz kötü bir bütçe dağılımı olur. 70K'ya PC alıp 10K'ya iyi bir 2K monitör alın bence.

Hocam OLED monitörler o fiyat ama yapacak bir şey yok. Mesele çözünürlük de değil ki daha düşüğünü alıp o parayı kasaya harcayayım.

Fiyat biraz fazla geldi. ASUS B650M-K ile karşılaştırınca arasında o fiyata değecek fark var mı?
Çok fark var. Tabii ki değer.

Hocam OLED monitörler o fiyat ama yapacak bir şey yok. Mesele çözünürlük de değil ki daha düşüğünü alıp o parayı kasaya harcayayım.
İlla OLED diyorsanız indirim bekleyin. Daha yeni 18K'ya Odyssey G6 OLED'in indirimi bitti.

6 k ya kadar gayet iyi anakartlar var. B650M-K modeline bakın dediğim gibi. Üstü olarak B650 Eagle AX Wi-Fi bakılabilir 16 fazlı gayet iyi bir anakart.

Ben de ASUS B650M-R düşünmüştüm, aralarında çok bir fark yoktur herhalde. MSI Pro B650M-P nasıldır?

İlla OLED diyorsanız indirim bekleyin. Daha yeni 18K'ya Odyssey G6 OLED'in indirimi bitti.

Konunun altındaki ilk yanıtımda da söyledim zaten hocam şu an değil önümüzdeki aylarda alacağım. Herhalde önümüzdeki aylarda çok fazla fiyat artışı veya azalışı olmayacağı için "şimdiden bakmak mantıksız" diyen olmaz diye düşünüyorum. İndirimsiz fiyattan düşününce kasaya 55 monitöre 28k dedim yoksa tabii ki de indirim kovalayacağım.

B650M-R giriş seviyesi bir b serisi 400 daha fazla vererek B650mk modeli daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…