706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 18 Ağustos 2020 #11 Gerek dedi: Ama siyah olsa çok fena olmaz mıydı ya, arada fanı çıkarıp bakardım . Genişletmek için tıkla... Ben üşenirdim
Gerek dedi: Ama siyah olsa çok fena olmaz mıydı ya, arada fanı çıkarıp bakardım . Genişletmek için tıkla... Ben üşenirdim
PEYNİRLİ PASTA Hectopat Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 38 Yer ANKARA ÇUBUK Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 3400G 8X2 G.SKILL RAM SANDİSK 250GB M2 SSD KIOXIA 480GB SATA SSD COLERFUL GTX1660SUPER Windows 11 PRO Cinsiyet Erkek Meslek TESİSTA TEKNİSYEN 28 Mart 2021 #12 Bora Dere dedi: Neden Pro demişler peki, bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Daha kaliteli silikonlara sahip, bu da saglamlik demek. Bir de ben kullanıyorum, overclock oluyor. Korkmayin yani.
Bora Dere dedi: Neden Pro demişler peki, bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Daha kaliteli silikonlara sahip, bu da saglamlik demek. Bir de ben kullanıyorum, overclock oluyor. Korkmayin yani.